maanantai 25. maaliskuuta 2013

The last day in Phan Thiet

Heps, pikaterveiset vielä täältä Kuala Lumpurista! Jos olen nopea ehdin justiin nukkumaan kolme tuntia ennen kuin lähdetään lentokentälle. Seuraavana olisi vuorossa Singapore! Syy miksi lähdetään niin aikaisin on se, että aamulla pitäisi olla Indonesian suurlähetystössä hankkimassa uutta viisumia. Enää alle 2 kk ja tullaan jo Suomeen.  Aika täällä on menny kyllä siivillä. :O

 Eilen oltiin katsomassa formuloita ja voin kertoo että musta tuli kyllä niin formula 1 fani ettei ikinä! Sovittiin jo Nikon kanssa että kisakatsomo on pystyssä joka kisasunnuntai! Niin ja uudestaan ne on nähtävä! Meillä oli tosi hyvät paikat, sillä nähtiin noin 80% radasta: etusuora, takasuora ja muutama mutka sekä kaukaa muutakin. Alonson ulosajo missattiin, kun meillä piti olla näyttö siinä katsomon edessä, mutta ei sitten ollukkaa. :/  Mulla kuitenkin oli radiokuulosuojaimet, joten sieltä kuuli mitä muualla tapahtui. Kivaa siis oli! Ja Guns N'Rosessin keikka oli vielä kisan jälkeen, joka kyllä kruunasi päivän! :)

Kuvat on meidän viimeiseltä päivältä Phan Thietissä. Meidän juna Hoi Chi Minh cityyn lähti sieltä kahden maissa, joten aamulla ehdittiin vielä nukkumaan pitkään, syömään ja ottamaan aurinkoa. Junamatka kesti jotain 3 tuntia ja oli taas ihan miellyttävä. Nukuttiin vähän univelkoja pois ja tutkittiin opaskirjoja. Järkytyttiin myös meidän hotellista, joka oli tosi upee ja ydinkeskustassa. Mun hotellin varaus ei ollut taaskaan epäonnistunut! Jes! :)


Lonely Plannetin kirjat on syvältä, olisin polttanu tuon ja vaihtanu toiseen sarjaan, mutta kun koko Vietnamista ei löytyny englanninkielisiä kirjoja!
Oli muuten mielenkiintoista välillä käydä suihkussa! :D
Nikoa väsytti <3
Meidän järkyttävän halpa hotelli! Niko kysy vielä, että kummin päin tuossa pitää nukkua. :D

 Quick post here Kuala Lumpur! I will have three hours time to sleep if I am quick.  After that we have to go to the airport and Singapore. Yesterday we were watching the formula 1 and I became a true fan! Forced to look at all the Formula 1 races from now on. :D However, the pictures are from the last  day in Phan Thiet. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti