sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä

No niin langoilla jälleen, nettiä ei siis ole ollut vähään aikaan eikä kyllä jaksamistakaan. Mulla on meinaan joku yskän, flunssan ja mahataudin sekoitus menossa ja energiavarastot täysin loppu. Eilen menin yhdeksän ja kymmenen välissä nukkumaan ja heräsin tänään puoli yhdeksän. 

Tätä alotin jo pari päivää sitten, mutta en vain jaksanut tehdä loppuun. Nyt ollaan kuitenkin Koh Sametilla ja täällä on ilmainen Wifi sekä aikaa. 

Naistenpäivänä aateltiin suunnata Bangkokin kaikkiin turistikohteisiin, kuten kuuluisiin temppeleihin ja kuninkaan palatsiin. Meillä ei siellä kyllä kauan mennyt, koska siellä oli kaikki paikat ihan tupaten täynnä porukkaa sekä oli ihan törkeän kuuma. En käsitä miten ne muut saattoivat olla siellä. Wat Pho temppelissä käytiin pikaisesti, joka oli todella pettymys ja kuninkaan palatsia katottiin ulkoa ja todettiin, että tuonne ei kyllä jaksa lähtee kiertelemään. Kuninkaan palatsiin piti vielä olla pitkät housut ja pitkähihainen paita sekä kengät eivät saanet olla avonaiset eli sandaalit jne. 

Vaihettiin sitten suunnitelmaa ja lähettiin ostoskeskuksille pyörimään, siellä pääsin naistenpäivän kunniaksi tuollaiseen nallekuppilaan kahville. Oli muuten ihan sairaan hyvää vohvelia! Sitten vielä pyörähdettiin Ocean wordissä ja lipun hintaan kuulu vielä 5D elokuva, joka oli aika tylsä, mutta kuitenkin ihan katsottava kun kerran oli ilmainen. Ocean wordissa oli vielä paljon eri näytöksiä menossa. Me käytiin katsomassa haiden ja pingviinien syöttö.


Metrossa oli tungosta.
 
Joku temppeli, ei edes hajua mikä. :D

 
 


We did not have free Wifi in our last hotel but this hotel it is. We are now in Ko Samet. I'm also a little sick, a flu, cough and stomach mixing. However, in this little footage of the day for women. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti