maanantai 4. maaliskuuta 2013

Balilainen tanssi

En tiedä kuinka jaksatte näitä meidän excursio aiheita, mutta eipä näitä enää varmaan montaa kerkeä tulemaan. :)

Viime torstaina meillä oli vuorossa Balilaista tanssia. Oli kyllä melkoisen huvittavaa puuhaa. Alussa saatiin lappu, missä oli indonesiaksi tanssin ohjeet. Ei niistä kukaan mitään ymmärtänyt, mutta silti lappu piti olla tanssissa mukana.

Tanssissa piti olla koko ajan varpaat ilmassa ja hymy huulilla ilman, että hampaat näkyy. Tanssi oli fyysisesti hyvin raskasta, sillä samoissa aika vaikeissa asennoissa piti pysyä kauan vähän niin kuin joogassa. Toki meille tanssi oli helpotettu, sillä me pysyimme asennoissa vain ehkä minuutin.


Tässä vähän hölmöjä asentoja, joissa kaikissa mättää jokin. Sillä esimerkiksi ei saanut hymyillä hampaat näkyvillä, sormien piti olla yhdessä tanssin ajan ja niitä piti heiluttaa hassusti, silmien piti liikkua kädestä toiseen, mutta ei pään ja viimeisissä kuvissa käsien olisi pitänyt olla edessä yhdessä tehden sormien väliin timantin muodon. 


Tässä on vähän ilme, että öö mites tämä nyt meni? :D


Last Thursday we had an excursion of balinese dance. Dance lesson went quite well even though it was quite difficult. However, lesson was relatively short and funny so at least for me Balinese dance left a positive impression. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti