sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Shopping centers

Eilen oltiin oikeastaan koko päivä eri ostoskeskuksissa. Aamulla toki suunnattiin ensimmäiseksi Lumphini puistoon, joka haluttiin nähdä. Puisto ei ollut erikoinen verrattaessa Pariisin tai Hongkongin puistoihin. Yleensä puistot suurkaupungeissa ovat kiehtovia, kuten tässäkin puistossa oli isoja liskoja vapaana. Niitä lymyili muun muassa siltojen alla.

Illalla vielä käytiin katsomassa leffa nimeltä Oz the great and powerful (3D). Elokuva oli ihan kiva, vähän samanlainen kuin Liisa Ihmemaassa-elokuva, mutta parempi. :D Saatiin vielä parilla eurolla valita popparit ja juomat elokuviin. Valitsin itse makeita poppareita kun Niko juustoisia ja normaaleja. Juomat tuli sitten tollaisissa järkyttävän isoissa mukeissa, jotka sai myös viedä kotiin. Niisä tuli nyt meidän uudet leffamukit kotiin. :)

Ennen leffaa vielä tuli joku "pitkää ikää kuninkaalle" video, jonka aikana kaikkien piti seistä. Kaikille vain tiedoksi, jotka menevät Thaimaassa elokuviin. Meille se ainakin oli tavallaan "järkytys". :D

Verrattiin mun pikkurilliä ja Nikon varpaita. :D
Hyatt hotelli
Central World Plaza
The Skin Doctorsin tilaisuus, jossa mainostettiin, että pitäisi mennä laittamaan naama uuteen uskoon. :D
Ruuhka Bangkokissa.
Siam Paragon


Yesterday morning we went the first Lumphini park and then we visited various shopping malls. They were not so good as in Jakarta. In the evening we tried a Bangkok movie theater and we went to see the Oz the great and powerful in 3D. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti