perjantai 15. maaliskuuta 2013

Last day in Ko Samet

Tiistai aamuna herättiin suhteellisen aikaisin, sillä oltiin varattu päivälle snorklausretki ja ennen sitä piti ehtiä syödä jotain ja myös käydä nauttimassa Koh Sametin rannoista. Kierrettiin aamulla vielä hetki mönkijällä ja palautettiin se sitten, kun löydettiin sopiva aamupalapaikka.

Koh Sametilla hiekka on kyllä ihan törkeän pehmeää ja valkoista. Suosituimmalla rannalla hiekka on vielä ihan niin kuin perunajauhoa! Olimme kuitenkin vähän pienemmällä rannalla uimassa, joka on kuitenkin aika lähellä tuota suosittua rantaa, mutta autio. Paljon mukavampi olla kahdestaan rannalla, kuin niin että rannalla oleskelee miljoona muutakin turistia samaan aikaan. :D

Snorklausretki ei maksanut Koh Sametilla paljon, mutta sitä en voi kyllä suositella. Vesi ei ollut kovin puhdasta ja korallia ei Koh Samet ole nähnytkään. Kaloja siellä oli kun niille antoi ruokaa, mutta muuten nekin taitavat pysytellä poissa. Veneretki saaren ympäri oli kuitenkin aika avartava, sillä siinä näki kuinka pieni saari todellisuudessa oli.

Paikallinen taksi, pakettiauto jne. :D
Oli niin järkyttävä kuva, että oli pakko jakaa! Nauru pidentää ikää! ;D
Meidän venekuski kävi sukeltamassa meille tuollaisen näytille. :)
Dress/Forever21
Kaikki vaalentavia tuotteita -.-

Tuesday morning we woke up pretty early because we had booked the snorkeling trip. Trip was cheap but I can not recommend it since the chances of snorkeling are really bad in Ko Samet. The water was dirty and we didn't see any coral. There were fishes, but only if they are fed. Otherwise of Koh Samet's beaches are stunning and not to be missed! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti