sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Reivit

Niin vain lähtivät pojat tänään Suomea kohti. Saatettiin pojat tuohon kadulle taksiin ja heti kun tultiin takaisin villalle huomattiin ero, että nyt puuttuu jotain. Huoneessa ei ollut enää kahta matkalaukkua lattialla, "sänkyviritystä" varsinaisen sängyn vieressä eikä yleistä puheensorinaa enää kuulunut olohuoneesta. Voisin sanoa, että tuli todella haikea olo. Pojat oli täällä vain vajaat kaksi viikkoa ja heihin ehti tottua niin, että tuntui kuin he olisivat olleet täällä koko vaihtomme ajan.

Hauskat 2 viikkoa tuli vietettyä ja kaikkea ehdittiin tehdä. Yhdet bokseritkin taisivat tänne jäädä, mutta tulevat sitten toukokuussa meidän mukana takaisin Suomeen. Kiitos pojat, että tulitte käymään täällä! :) Eikä pelkästään meille jäänyt apea olo vaan myös Balille, sillä poikien lähdön jälkeen ilma synkkeni ja alkoi satamaan. 


Kuvat ovat lähirannalta eiliseltä illalta, missä oli isot reivit menossa. Musiikkia soitettiin päivä neljästä yö neljään. Käytiin hetki kuuntelemassa aitojen toiselta puolelta. Ihan hyvin sieltäkin näki ja olihan liput sisälle aika hintavat noin 14€/kpl. Pääasia kuitenkin oli, että pääsin vähän tanssimaan ja kuulemaan musiikkia livenä! :)

The boys left back to Finland today. Wistful feeling came as soon as I discovered that they really left. We spent fun two weeks, thanks for those! The pictures are from the nearest beach last night. There was big rave going on. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti