tiistai 12. maaliskuuta 2013

Koh Samet

Lähdettiin tänne Koh Sametille sunnuntaina aamusta. Itse olin todella huonossa kunnossa ja hyvä kun rinkkaa jaksoin raahata mukanani. Suunnattiin Airportlinkillä Skytrainille ja siitä Ekamai-asemalle, josta lähti busseja tunnin välein Koh Sametille. Bangkokin julkinen liikenne ei kyllä toimi yhtään niin kuin ajatus. Siellä on kolme eri linjaa: metro, tuo "taivasjuna" ja lentokenttäjuna. Kaikkiin pitää ostaa eri liput ja mennä aina eri portin läpi jne. Todella hidasta, sekavaa ja epätoimivaa. Kyllä Hongkongin ja Ranskan metrot hakkaa tuon mennen tullen. 

Palataas siihen matkaan taas. :D Ostettiin liput bussiin ja lauttaan, joka vie sinne saarelle. Sillä Koh Samet on sellainen pieni saari Thaimaan mantereen vieressä. Yksi suunta maksoi vain 5€ per henkilö eli ei kallista. Bussissa oli vielä hyvät penkit, ilmastointi, saatiin vesipullo ja keksiä ilmaiseksi. Joten kyllä siinä ihan viihtyi. Matka kesti bussilla 3,5 tuntia ja lisäksi vielä 30 min venematka. Itse aloin heti nukkumaan kun pääsin bussiin. Nukuin 2,3 tuntia niin makeasti etten tajunnu mistään mitään. 

Venematkakin sujui todella leppoisasti, sellaisella vanhalla paatilla seilatessa. Sitten suunnattiin vaan hotellille, joka oli kyllä taas nappivalinta. Hyvällä paikalla, sängystä näkee meren, ilmastointi ja ilmanen netti! Nautin! Itse jäin sitten jo viiden maissa nukkumaan hotellille, kun Niko vielä suuntasi tutkimaan saarta ja syömään. Loppu pätkä kuvista ovatkin hänen ottamiaan. :)


Nikon ottamia kuvia:
Meidän terassilta <3

Sunday we went to Bangkok to Koh Samet. First we headed Ekamai bus station where we took the bus and ferry tickets to Koh Samet. Ticket was only 10€ per person back and forth. The trip went really well, except I was sick and tired. In the evening Niko explore alone the island when I went to sleep five o'clock. :/

 - Jenni

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ! Nauttikaa, täällä kotosuomessa mieletön lumimyräkkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksi! Koh Samet jättä kyllä lähtemättömän vaikutuksen. :) Eilen tultiin takaisin tänne Bangkokkiin ja nyt ollaan lähdössä Vietnamiin! :)

      Poista