keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tanah Lot

Käytiin eräs päivä pyörähtämässä Tanah Lotissa, kun siitä oli täällä niin paljon puhuttu. Pettymys oli kyllä aika iso paikan päällä. Mitään muute mielenkiintoista ei siitä paikasta löydetty, kun vieressä oleva Nirvanan golfkenttä, joka on Aasian parhaimpia. Sinne mennään vielä joskus pelaamaan. :)

Tanah Lot on sellainen temppeli kivimuodostelman päällä Tabananissa. Tanah Lot on balin kieltä ja on suomeksi "maa" ja "meri". Nousuveden aikaan temppeliin ei pääse, mutta laskuveden aikaan turistit saavat käydä temppelin alapuolella sijaitsevassa luolassa.

Meillä oli tarkoitus lähteä temppelille suhteellisen myöhään, jotta nähdään auringonlasku siellä, kuitenkin lähdettiin liian aikasin ja jouduttiin odottelemaan siellä aika tovi. Höpöteltiin siellä ehkä kaksi tuntia, kunnes todettiin että ei kyllä jakseta odottaa pimeää. Napsittiin sitten vielä parit kuvat ja lähdettiin kotia. En kyllä suosittele Balilla vierailijoille Tanah Lotia. Ihan turha paikka  ja vielä maksettiin temppelin sisäänpääsystä, jonne ei edes loppujen lopuksi päässyt. Vain siihen alhaalla olevaan "luolaan" missä pääsylippua vastaan siunattiin. Niin ja siunauksen jälkeen piti kuitenkin vielä lahjoittaa joku summa temppelille. Hyvää rahastusta! :D

Niko haaveilee Nirvanan golfkentästä.
Japanilaiset on lähteneet ryhmämatkalle!
Tosi turvalliset tiet siellä.

One day we visited Tanah Lot because many people have been talking about it. However, Tanah Lot was a big disappointment because the place wasn't so special. We paid tickets to the temple, but even if we had the tickets we did not have permission to go there. 

 - Jenni

2 kommenttia:

  1. Moi Jenni! Katoppa mun blogi, heitin sua haasteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mulle on heitetty tuo haaste jo aikaisemminkin, mutten oo vaan kerennyt toteuttaa sitä. :D

      Poista