lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ocean&Sand Dunes

Tässä kohtaa voi varmaan kaikki "golfin viihaajat" tai "muuten vaan ei kiinnosta"-ihmiset vaihtaa nettisivua. :D Tulee muuten vähän liikaa golfia, sillä toisena päivänä Phan Thietissa suunnattiin sinne samaiselle golfkentälle missä oltiin oltu edellispäivänä rangella. Nikon toiveesta siis. Itse en ottanut sitä riskiä lähteä pelaamaan: aurinko + golf + 18 väylää = ei jaksa. :D

Niko nyt oli kuitenkin niin innoissaan ja minä pienen lenkin tarpeessa, joten otin sen sitten ajatuksella, että paremmat lenkkimaisemat kuin yleensä. Sain myös hyvän syyn nauttia uudesta Ipod Nanostani. <3 Kenttä oli ihan mukiinmenevä, mutta mielestäni liian kallis laatuun nähden. Kenttä oli Nick Faldon suunnittelema ja vaikka mitä, mutta silti vähän huonossa kunnossa. Vietnamin kuuma ja kuiva ilma oli tehnyt kentälle kyllä kepposet.

Kierroksen jälkeen syötiin klubitalolla ja sitten käytiin katsomassa Mui Ne hiekkadyynit, joita oli niin kehuttu. Itse olin ainakin aika vaikuttunut niistä. Vähän niin kuin pistetty aavikko väärään paikkaan ja vielä aikalailla punaisena. Otettiin siellä parit kuvat ja suunnattiin sen jälkeen Phan Thietin keskustaan etsimään ruokakauppaa. Meidän hotellin lähellä ei oikein ollut kunnollisia ja ajateltiin, että keskustassa on monia. Väärin! Keskustassa siis koko kaupungissa oli vain yksi supermarketti. Jep, yksi. Löydettiin se lopulta parin paikallisen avustuksella, mutta oli se sen arvoista. Saatiin kerranki vähän länsimaalaisempaa ruokaa ja tollanen törkee kassi vielä parilla eurolla. Tuo hintataso saisi olla Suomessakin!

Ilta nautittiin vielä omasta rannasta, joka oli yllättävän mukava isoine aaltoineen ja lämpimine merituulineen. :)



 On the second day in Phan Thiet we went to playing golf on Ocean Dunes Golf Club. Field was pretty fine but it has received share of Vietnamese hot climate. Were also visited in Mui Ne's Sand Dunes and sought city's only supermarket. In the evening I enjoy the sea and sun. :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti