torstai 7. maaliskuuta 2013

Fisrt Day of Holiday - Bangkok

No niin nyt ollaan Bangkokissa ehjin nahoin ja hengissä. Oli ehkä elämäni kauhein lento tänään. Lentoyhtiössä ja lennossa ei varsinaisesti ollut mitään vikaa, mutta itselläni henkilökohtaisesti vain ei mennyt kovin vahvasti. Aamulla totesin, että itselläni on nyt jonkin sortin mahatauti menossa. Lennolla maha oli niin kipeä ettei mitään järkeä ja iski vielä migreeni päälle. Nämä yhdistettynä keksin vielä liudan muita valittamisen aiheita niin oli jo homma sillä selvä.

Niko onneksi ymmärsi ja kantoi meidän molempien käsimatkatavarat pois koneesta kun itse pidättelin oksennusta, kun oli se ihan tajuton päänsärky. Sain vielä istua matkatavara kärrynkin kyydissä, jihuu!

Lentokentältä päätettiin sitten ottaa taxi meidän hotellille huonon oloni takia, vaikka junakin olisi kyllä ihan hyvin tänne kulkenut. Niko odotti jotain ihme latoa meidän hotellistamme kun kerroin, että yhden huoneen hinta on vain 10€ yöltä ja hotelli sijaitsee aikalailla keskustassa. No kuvasta kyllä huomaatte, että Niko vähän yllättyi hotellimme laadusta. :D Hotellimme sijaitsee tosi kätevästi yhden skytrain-aseman vieressä, joten tästä liikkuminen on todella nopeaa ja halpaa.

Illalla vielä (oloni parannuttua) suuntasimme Siam aukiolle ostoskeskuksiin ja syömään. Kaupunki on todella mukavan näköinen ja todella erilainen kuin esimerkiksi Jakarta. 

Täällä siis ollaan ja nyt menossa nukkumaan. Yritetään pitää teidät mahdollisimman ajan tasalla ja siksi tarjoan tätä ihan uunituoretta kuvamateriaalia. ;)


Dress/Mango, Sandals/Some boutique in Bali, Bag/Some boutique in Bali,  Necklace/Veromoda

Today we arrived in Bangkok. Trip went well except that I had a really bad feeling in the stomach and migraine. After I felt better we went to Siam Square to eating and shopping. :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti