sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Udayana University

Kuvat ovat kahdelta ensimmäiseltä koulupäivältämme. Maanantaina sitten taas jatkuu ensimmäisellä oppitunnilla nimeltä Indonesian language. :)



Meille pidettiin perinteinen Balilainen tanssi koulun aloitukseksi. Se oli mielestäni enemmänkin pelottavaa kuin kaunista. Sen takia teillekin pieni video kyseisestä esityksestä. 


(EDIT:// En tajua miksi blogger huononsi tuota videota noin paljon, sillä koneella se on paljon parempi. Nettikin vielä pätkii, joten en saa ladattua sitä uudestaan. :/ Kokeillaan illalla uudella onnella! )


Saimme myös aikataulut ja kurssikuvaukset sekä valittiin myös lopullisesti kurssit mitkä käydään täällä. Valittiin Nikon kanssa samat kurssit molemmille jo Suomessa eli International tourism management, The Indonesian history, ethnology, culture and customs, Economy and business of south east Asia, Business law and legal tradition on trade and investment ja Indonesian language. Aikataulutkin taas muuttuivat, koska meillä on vapataa ja koska koulua. Maaliskuussa näyttäisi kuitenkin olevan 3 viikon loma, jos jättää menemättä 3 päivää kouluun siinä kahden virallisen lomaviikon välissä. :D


Sitten tässä on ensimmäisen päivän aamupala tai lounas. En ole ihan varma miten se täällä ajatellaan, kun tuon jälkeen tuli vielä myöhemmin toinenki ruoka ja kaikki tämä jo ennen kolmea. :D





 Se toinen ateria.



Ja tässä on toisen päivän ruokia.



Tuo "yritän olla pannukakku" oli ihan hyvää. Oikeestaan ainoita asioita mitä söin koko aterioista, kun oli vähän maha sekaisin nuona päivinä. Se ei mielestäni kuitenkaan ollut mikään Bali Belly. Ei vain maistunu mikään mausteinen ruoka silloin. 


 Tiistaina vielä olisi ollut vierailu Seeds of hope-orpokotiin, mutta me emme Nikon kanssa aivan selvinneet sinne asti. Seurasimme kyllä tiivisti skootterillamme linja-autoa tai minibussia sinne, mutta jossain vaiheessa kuormuri kiilasi eteemme ja eksyimme. Mutta ei se eksyminen niin outoa ollut, sillä varmaan kymmenestä skootterista vain yksi pääsi orpokodille asti. :D


Illalla vielä suuntasimme toisten vaihtareiden villaan allasbileisiin. Bileiden järjestäjillä oli kyllä mahtava 8 makuuhuoneen villa. :)

Images are the first two days in our school. On Monday the school continues indonesian language course. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti