tiistai 15. tammikuuta 2013

Manikyyri, pedikyyri...

Niin kuin instagramista on varmaan huomannutkin otin täällä viime viikolla geelikynnet. Homma maksoi vähän vajaa kolmekymmentä euroa ja oli kyllä hintansa arvoinen! Kynnet ovat nyt kestäneet jotain 5 päivää ja kokeneet jo surffauksen ja vaikka mitä muuta, eikä yhtään halkeamaa tai kulumista ole havaittavissa. Kynnet ovat siis todella laadukkaat.


Balin hinnoiksi nämä kynnet kyllä olivat hintavat, mutta halusin varmasti hyvät kynnet, jotka pysyvät ainakin ne 3 viikkoa. 


Tästä lähdettiin:


Tähän päädyttiin. 


Kynsiin olisi saanut glitteria, timantteja ja vaikka mitä, mutta halusin ensimmäiset kynnet varman päälle. Sellaiset klassisen kauniit vain. :)

Innostuin tästä Bali Spa:sta (suosittelen!) sitten niin paljon, että päätin hankkia seuraavana päivänä ripsipidennykset. Heiltä oli kuitenkin kuulemma liima loppu, joten en saanut niitä ainakaan vielä. Hätä ei ollut silti tämän näköinen, sillä sain Nikon houkuteltua sinne kanssani pedikyyriin. Nikolle tehtiin tosin sellainen miesten pedikyyri, ei mitään kynsilakkaa jne.

Tästä lähdettiin: 



Mä en voinut piilotella tätä kuvaa, kattokaa nyt kuinka iloinen Niko on!


Tai sitten sen jalkapohjaa vaan kutitettiin. ;)


Ja tähän päädyttiin:



Kyllä nyt kelpaa Nikon taas pelata sulkapalloa! ;)

Last week I went taking gel nails to Bali spa, which I recommend really. Nails have been brilliant! I also got Niko attracted to come pedicure with me, which was a fortune. Niko really enjoyed it! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti