lauantai 19. tammikuuta 2013

Asu190113

Ajattelin nyt vihdoin ja viimein tuoda tänne juttuja, joista alunperin halusin tänne blogiin kirjoittaa. Nyt kun kotipuolessa ollaan varmaankin vakuuttuneita, että täällä on kaikki hyvin ja alkaa arki kulkemaan, niin voin jättää nämä päiväkirjamaiset tekstit vähemmälle. Toki niitäkin vielä teen, mutta näitä muitakin postauksia tulee sekaan. Joten koittakaa sukkuloida! :)

Tässä tämän päivän asua:
Jump Suit/Asos, Clock/Mikael Kors, Evening bag/Lindex

 Kuviin on päässyt myös Nikon antama joululahja eli Mikael Korsin kello. :) Oli pakko saada se mukaan, kun ei sitä ehtinyt yhtään Suomessa vielä käyttämään. Täällä kello onkin päässyt melkein joka juhliin, joissa ollaan pyörähdetty. En kuitenkaan muille matkalaisille suosittele tuomaan arvokkaita koruja tänne. Ne saattavat kadota loman aikana. 


Pahoittelen vähäisiä kuvia, mutta kuvaaja oli hiukan kiireinen. :D Mutta ensi kerralla sitten petrataan. Asusta sen verran, että haalari on ollut täällä todella käytännöllinen. Koko asuun on tarvittu vain tuo haalari, eikä sen enempää ole tarvinnut miettiä mitä yhdistelisi. 

Täällä on yleensä niin kuuma, ettei mitään ylimääräistä halua laittaa päälle. Esimerkiksi koruja käytän vain iltaisin, jos mennään juhlimaan jonnekin. Asu onkin oikeastaan toiminut enemmänkin juhlissa, koska päivällä musta haalari ei ole ykkösvalintani. Tänään kun sattui satamaan ja olemaan pilvistä, se oli täydellinen. :)

In this year's first outfit. I thought to reduce the current diary texts and add texts that originally I wanted to write this blog. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti