tiistai 22. tammikuuta 2013

The Map

 Kartta, ehkäpä täällä paras ostos. Ei olla enää oltu hukassa eikä ole tarvinnut kysellä minne seuraavaksi, vasen vai oikea? Täällä tiet ovat kirjaimellisesti sekavia ja jos poliisi vielä päättää vaihtaa jonkun tien yksisuuntaiseksi, alkaa vasta homma mennä mielenkiintoiseksi.


Hyvä esimerkki teiden sekavuudesta on se, että muutaman kerran ensimmäisellä viikolla ajettiin normaalisti kotia päin, mutta aina jossain vaiheessa yhtäkkiä ajettiinkin vastakkaiseen suuntaan, vaikka missään vaiheessa ei tehty u-käännöstä tai käännytty muutenkaan eikä kyllä tiekään mielestäni kaartanut. Yrittäkääpäs tuo selittää sitten muille.

Kartta ei täällä pelkästään estä meitä eksymästä vaan myös auttaa löytämään asioita kuten rantoja, temppeleitä, ravintoloita jne. Kaikin puolin hyvä ostos. Suosittelen, jos olette tulossa Indonesiaan.


Parin pävän päästä lähdeään Jakartalle. Kaupungissa on kuulemma eksyminen väistämätöntä. Taidanpa lähteä lähikirjakauppaan ostamaan oman kartan sinne. :D

We bought some time ago the map of Bali. In every way a good deal! After a few days we going to go to Jakarta. I need to probably buy also the map of Jakarta, because getting lost in Jakarta is reportedly inevitable. :D

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti