maanantai 21. tammikuuta 2013

Salaattia

Ihan pakko tulla teillekin hehkuttaa, kun pitkään aikaan sain oikein kunnon salaattiannoksen! 


Myönnettäköön, että kuva ei ole edukseen. Mutta ihan oikeesti oli törkeen hyvää! Oliiveja ja fetajuustoo, nam nam... Nuo lihat toisaalta aiheutti päänvaivaa. Söin mä niistä pari palaa ja hyvää lihaahan se oli, mutta medium ei vaan ole minun juttuni. Joten ne jäivät lautaselle loppujen lopuksi.


Niko turvautui tähän perinteiseen hampurilaisateriaan. Mutta pakko kyllä myöntää, että ei täältä mitään oikein terveellistä ruokaa edes saa. Yleensä hampulaisia tai pastaa saa vielä ihan sopuhintaan, salaattiannoksiakin saa suorastaan etsiä. Warungeista saa riisiä ja aasialaista yleensäkkin halvalla, mutta ei olla siihen vielä täysin totuttu. Nuudeleita Niko kyllä tekee usein ja ne on tosi hyviäkin vielä, hyvin mausteisia tosin. :)

Täällä ajattelee rahan arvoa (ruokaan liittyen) ihan toisin. Koska tuo yllä oleva koko satsi maksoi vain 10€ ja sillä sai kumminkin: hampurilaisaterian, salaatin, leipää, ison kaljan ja ison limsan. Mitä sillä saa Suomessa? No juurikin sen yhden kaljan baarissa. Mutta täällä sillä söisi paikallisessa Warungissa jo ainakin parikin kertaa. Joten yritä tässä nyt sitten tasapainoilla kahden maan talouden välissä. 

Kävin tänään myös elämäni ensimmäistä kertaa hieronnassa. Oli kyllä todella mukavaa. :) Kävin taas siinä Bali Spassa ja kyllä ne tytöt vaan osaa. Nytkin oli joku niiden oma kokovartalohieronta, jossa oli yhdistetty balilaisia, ruotsalaisia ja shiatsun hieronta tekniikoita. Tunti maksoi vain 10€. Niko kävi kyllä sellaisessa alle 5€/h hieronnassa, mutta ei kuulemma ollu mikään "pakko päästä uudestaan" kokemus. Joten olin tuohon omaani tosi tyytyväinen ja seuraavassa kuussa uudestaan. ;)

I had to come here to tell you about today's food. It was so good! Picture is certainly no advantage but olives and feta cheese, yum! I also visited a massage for the first time of my life and I'm definitely going to go again. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti