lauantai 12. tammikuuta 2013

Rakas Golf...

Olen pahoillani, että emme voineet ottaa sinua mukaan tänne Balille ja jouduimme vielä korvaamaan sinut tällä Hondan tila-autolla. Olen nähnyt, että Hondaan mahtuu jopa viisi ihmistä eli saman verran kuin sinuun. Tosin ajomukavuus ei tällöin enää ole yhtä hyvä kuin sinulla ajettaessa. Täällä sinua olisi vielä voinut ajeluttaa vaikka kuinka, sillä bensan hinta on vajaa 50 centtiä litra, mutta ilmastoinnin puutteesi olisi täällä ollut todella iso miinus. Ja sivupeilisi olisivat voineet kärsiä kun skootterilla ajelevat kopauttelevat niihin vähän väliä. :D



Ja palataanpa tästä sitten takaisin näihin sekalaisiin kuviin. :D Ei olla näinä päivinä täällä tehty mitään ihmeellistä, joten kuvatkin ovat vähän sieltä täältä. 


Bombuu, joka on meidän villan kissa, ottaa rennosti. Se eilen vielä piristi meitä tuomalla liskon tuohon keittiöön ja leikkimällä sillä. Ei huomattu, että söikö Bombuu sen liskon lopulta vai pakeniko se. :D


Minun Hello Kitty-kypäräni. :D Aattelin, että täällä voi ostaa hassun kypärän kun se kumminkin jää tänne. Se maksoi jotain vähän päälle 10 euroa. Täällä kauheasti puhutaan siitä kun poliisit pysäytttää ja sakottaa ihan mistä vaan kun vain olet ulkomaalainen, joten kannattaisi sulautua massaan. Meitä ei ole Nikon kanssa kertaakaan pysäytetty, vaikka molemmilla on värikkäät vaatteet ja vaaleat kypärät. Minäkin ajoin kerran ihan miten sattuu ja poliisi seisoi vieressä, sitten vaan hymyiltiin kauniisti ja poliisisetää nauratti. :D Mielestäni siis ei kannata poliiseista täällä kauheasti stressata. :)


Meillä on täällä villassa kämppäkavereina yksi pariskunta, jonka miespuolinen osapuoli tykkää kokata porukalle. Ja tämä on siis vain yksi maukas ilta-ateria mitä hän on väsännyt meille. Samalla meille opetettiin miten tikuilla syödään. :D


Minäkin uskallauduin Warungiin syömään.



Tämä on yhdeltä torilta, jossa käytiin kavereiden kanssa pyörähtämässä ja ostamassa hedelmiä yms.

Meidän aamupala.
Tästä taas kuvia, kun käytiin porukalla yliopistolla pyörähtämässä, siis ennen kuin koulu alkoi. Käytiin katsomassa miten sinne pääsee ja tutustumaan muutenkin vain alueeseen.




Yliopistolta


Seuraavaksi lupaan tehdä vähän eheämpiä postauksia, esim koulusta, Nusa Duasta ja surffauksesta, jota kokeiltiin eilen. :)

This was mixed post of few days, but these days we did not do anything special. Howerer, soon I do the posts about the school, Nusa Dua and surfing. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti