maanantai 7. tammikuuta 2013

Home sweet home

Muutimme viime perjantaina nykyiseen kotiimme, joka on kuuden hengen villa. Makuuhuoneita villassa on 3 kpl: alakerrassa, yläkerrassa ja yksi erilleen omassa pienessä "villassa". Me asumme alakerran makuuhuoneessa. Villassa on runsaasti oleskelutiloja, joten tänne kyllä mahtuisi enemmänkin asumaan tarvittaessa. Vuokraan sisältyy mm. internetti, vartiointi, siivooja 6 vrk viikossa, sähkö, vesi ja allaspoika. Ollaan saatu tosi mahtavat kämppikset, kaikki erilaisia tyyppejä, mutta tosi mukavia ja tullaan hyvin juttuun. Ei siis olisi paremmin voinut käydä. :)





Meidän huone






Yläkerran makuuhuone

Tänään oli ensimmäinen koulupäivä Udayanan yliopistossa. Se oli pelkkää orientaatiota, mutta silti tuli jo koulussa ensimmäistä kertaa istuttuakin. Niin ja päästiinhän me jopa yliopistolle ja takaisin skootterilla ehjin nahoin. :D

Last Friday, we moved to our new home. It is a six-person villa and in a prime location. We also got great roommates, so everything went perfect for us. :)

- Jenni

2 kommenttia:

  1. ääää ei hitsi miten ihana koti sisältä JA ulkoa! toivottavasti kaikki lähtee hyvin käyntiin, kiva lukee täältä miten siellä menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku lukeeki näitä mun postauksia. :) Kämppä on ollut ihan kiva kyllä ja tarpeellinen! kun ulkona tuntuu koko ajan vaan satavan. -.-

      Poista