sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kaiken A & O

On aurinkorasvat ja after sunit. Täällä ilman niitä olisi varmaan jo kuolema tullut. :D 


Kuvien oton jälkeen huomasin, että kuvasta puuttuu perheen pienin purkki eli Nivean 30 SPF vedenkestävä aurinkorasva. Meidän matkapurkki, joka napataan mukaan aina kun lähdetään jonnekin, rannalle, kaupoille ja jopa kouluun! Sillä meidän koulumatka on aika pitkä ja siinä reissussa voi reidet ja jalkapöydät palaa skootterin kyydissä, nimimerkillä "kokemusta on!" Reidet vielä paloivat niin pahasti, että koko toinen reisi oli pienillä vesirakoilla ja piti apteekista asti hakea jotain antibioottia niihin. Nyt kuitenkin jalat ovat jo kunnossa. :)


Ollaan pääasiassa käytetty nyt alussa tota Vichyn 50 SPF ja Sebamedin 30 SPF, todella hyviä olleet molemmat. Suosin itse kuitenkin noita Hawaiian Tropicin tuotteita, sillä mielestäni ne ovat yksinkertaisesti parhaimpia. Ovat miellyttävän tuoksuisia, levittyvät hyvin ja todellakin suojaavat. Hawaiian Tropicin after sun:kin pelaa ihan eri sarjassa Garnierin after sun:in kanssa.


Eilen ostettin nuo Hawaiian Tropicin after sun ja aurinkorasva kasvoille. Suomesta en löytänyt niitä millään syksyllä, mutta eipä tuo enää haittaa kun niitä on täällä hyllyt pullollaan ja vielä halvempaan hintaan. :D Tiedän mitä ainakin tuon mukanani täältä Suomeen.

Mikä on teidän suosikki kun pitää suojata iho? :)

Ps. Seuraavalla viikolla ollaan menossa 4 päiväksi Jakartalle, saa nähä miten selvitään siellä. ;)

These are the most important cosmetics products here: sun creams and after suns. Without them, the skin would be burned many times already. I think the Hawaiian Tropic products are best cover for your skin. What do you think? :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti