perjantai 4. tammikuuta 2013

New Year!

Lähdimme siis Hong Kongista uutena vuotena aikaisin aamusta. Suuntana oli Bali ja Kutan alue.


Ostettiin muuten Finnairin lennolta tuollainen Ticket to Moonin reppu, joka on tehty laskuvarjokankaasta ja saa pakattua ihan pieneksi pussiksi. Tosi kätevä kun tarvitsee lisää laukkutilaa hetkellisesti. :)


Ensin otimme taksin Kowloonin asemalle ja sieltä Airport Expressin lentokentälle. Taksi maksoi jonkin 3 euroa ja juna molemmilta yhteensä 18 euroa. Vinkkinä: tiskiltä saa junaliput halvemmalla kuin koneesta. :) 


Uudet vaattet: Paita/Monki, housut/H&M, kengät/Puma


Ei ole Helsinki-Vantaalla matkalaukkukärryt näin odottamassa.
Hetken jo luulin, ettei ilmesty englanniksi ollenkaan. :D


Meidän lentokone ja osaksi kaksikerroksinen!

THE JALKATILA



Voin kyllä todeta etten muista lennosta juuri mitään muuta kuin nousun ja ruokailun. Heti koneen noustua simahdin ja Niko vain herätti kun piti syödä. Oli ilmeisesti vähän tullut univelkaa Hong Kongissa. :D


Ruoka ei ollut tällä kertaa niin hyvää kun viime lennolla, mutta ihan hyvää silti. Olisittepa nähneet Nikon ilmeen kun hän huomasi kuullensa väärin. "Fried rice" ei ollutkaan "French fries". :D


Vihdoin lähestyimme Balia.




Vältyimme pitkiltä jonoilta Visit visaan kun omistimme jo valmiiksi opiskelijaviisumit.


Laukutkin saapuivat, tällä kertaa molemmat. :)


Lentokentällä oli todella paljon taksikuskeja tyrkyllä, jopa ärsytykseen asti. Ja osasivat jopa pyytää ihan törkeää hintaakin vielä Kutalle. Täytyy toki ymmärtää, että oli uusi vuosi ja useimmilla turisteilla ei ole hajuakaan hinnoista. Mekin maksoimme aika paljon, mutta alle puolet kumminkin siitä mitä useimmat pyytivät. Maksoimme siis noin 100 000 rupiaa joka on jotain alle 10€.


Hotelli olikin jotain sellaista mitä emme olleet odottaneet. Kävi vähän niin kuin Hong Kongissa paitsi positiivisemmin. Hotelli nimittäin oli saman hintainen, mutta paljon parempi. :)


Saimme heti juomat käteen ja kylmät pyyhkeet viilentämään olojamme.


Lähdimme pian hotelliltamme kävelemään rantaan päin ja nyt kuvat tulevatkin Nikon iphonesta, sillä tämä bloggari unohti kameran hotellille. 






Kävimme syömässä rannalla olevassa hotellissa, ruoka oli todella hyvää ja halpaa. Ainakin puolet halvempaa kuin Suomessa ja minä sain perunamuusia! Ei aivan niin kuin Suomessa äitien tekemä, mutta hyvää silti. :)



Illalla suuntasimme vielä uudestaan Kuta Beachille, mikä oli VIRHE! Hirveästi väkeä liian pienellä alueella.





Kuumuuteen ei oltu vielä totuttu. 


Loppujen lopuksi päätimme viettää uuden vuoden vaihtumisen hotellimme uima-altaassa. Joka oli todella hyvä idea. Raketit näkyivät altaalta ja vesi oli mukavan viileää. :)



Myöhästyneet uuden vuoden toivotukset täältä Balilta!



Tässä oma bloggaamis ilmapiirini. Niko yleensä nukkuu jo tuossa vieressä kun minä vielä teen postauksia kahteen yöllä, jos myöhempäänkin. :)

We went to Hong Kong to Bali in the new year. The trip went well, and the Hong Kong airport was huge. Bali heat felt immediately at the airport. I was not quite used to that. In the evening we spent new year on the Kuta beach and then the pool of our hotel. Belated new year greetings here from Bali! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti