maanantai 28. tammikuuta 2013

Laukkuja

On pakko esitellä teille pari uutta löytöä, jotka ovat itse asiassa on ostettu tuosta ihan meidän villan vierestä. 

Pääasiassahan täällä Balilla on kallista shoppailla, ihan rehellisesti sanottuna. Vaikka kuinka muut väittäisivät, että täällä on halpaa niin valehtelevat päin naamaa, jos siis yhtään ymmärtävät laadun päälle. Sillä esimerkiksi hyvän näköisiä/laatuisia bikineitä ei täällä saa alle 40€ tai ainakaan sellaisia jotka kestäisivät edes yhtä uinti reissua kulahtamatta. Vaatteita yleensä saat täältä samaan hintaan kuin kotona H&M:ltä, paitsi että Suomesta saat paremman laatuisia. Täällä meinaan saa tinkiä ja tinkiä jossain katukojussa jotain pientä hametta, joka siltikin saattaa maksaa 10€ ja samanlaisen tai paremman saatat saada kotona samaan hintaan, kunnon kaupasta esimerkiksi H&M:ltä tai Ginasta. Tai sitten jos saat hameen alle 10€, se on jo niin kauhea rätti, että voisit vääntää sellaisen itsekkin.



Joten ei siis kannata tulla Balille siinä toivossa, että saisi halpoja ja laadukkaita vaatteita. Halpoja ehkä, mutta ei todellakaan laadukkaita. Täällä on toki shoppailussakin se toinenkin puoli. Sillä naisten iltapukuja ja miesten pukuja saa tailor madena halvemmalla kuin Suomeasta. Mutta nyt olikin puhe näistä ihan perusvaatteista. Kuitenkin joskus niitä löytöjäkin tulee tehtyä ja kaksi niistä on tässä. 


Ensimmäinen laukku on vain tavallinen rantakassi, joka on tehty paikallisena käsityönä ehkä palmunlehdistä? Kassi on hyvin tehty ja sisältää tuon sisälaukun, jonka saa kiinni etteivät taskuvarkaat voi kähveltää takaa mitään. Todellä hyvä siis!


Toinen on tällainen clutchi, joka sattuu vain olemaan hyvin tehty, kivan värinen ja ehkäpä nahkaa kun on niin pehmeä. Kuitenkin hinnan kuultuani epäilen, ettei tämä kassi ole mitään nahkaa ikinä nähnytkään, sillä hinta molemmilta näiltä laukuilta oli yhteensä vain 20€. Eli hyvän diilin tein, vaikka ei olisikaan nahkaa ja eikä taivaan kiitos tarvinnut tinkiä, kun oli taas "fixed price"! :D

Here are a couple of bags that are bargains here in Bali. Shopping in Bali is expensive even if someone claimed otherwise. At home you get clothes the same price from H&M as we here in the streets, except that you can get even better quality at home. That is why nobody should come to spend a shopping holiday here. However, sometimes you can find something good like these bags! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti