torstai 10. tammikuuta 2013

Koti-ikävä

Täällä päin maailmaa ollaan koettu pientä koti-ikävää Nikon kanssa. Uutena vuotena kyllä koettiin jo se kulttuurishokki Kutalla, kun siellä oli niin paljon väkeä ja ihan eri meininki kuin Suomessa. Nyt on kyllä jo Kutakin muuttunut paljon sitten uuden vuoden, kun on jopa tilaa kävellä. Silti nyt on vain ollut Suomea ylipäätään ikävä. Ei mitään ylitsepääsemätöntä, mutta salmiakki maistuisi aika hyvältä. :D

Ensimmäistä kertaa Warungissa syömässä ( Warung = pieni paikallinen ruokapaikka, jossa saa lasin takaa valita mitä ottaa tai sitten tilataan listalta ) 
Onneksi kuitenkin pari kaveria on tulossa helmikuun lopussa käymään, joka on kyllä mukava piristys. Koulussakin on saanu uusia tuttuja ja ollaan tavattu muutenkin hyviä tyyppejä, joten kyllä se tästä tasaantuu. Yhtenä iltana katsottiin Nikon kanssa uusin Putous-jakso, joka myös lievitti koti-ikävää.

Huom päiväys! :D
Nyt parin koulupäivän jälkeen ja toissa iltaisen allasbileiden jälkeen voin jo melkein todeta koti-ikävän menneen ohi. Ja eilen vielä kävin ottamassa geelikynnet pilkka hintaan, joten kyllä Bali alkoi kiehtomaan todella paljon enemmän. Samasta paikasta kun saa ripsilisäkkeet jne. Ja olen kyllä aivan varma, että kun toukokuussa lähdetään Balilta pois, on taas ikävä tänne. Niin minulle viimeksikin kävi Pariisin kanssa. :)

Kännykkäliittymää ostamassa, ei vielä tosin meille 

Ajattelin nyt vähän enemmänkin alkaa kirjoittaa tänne, kun on vähän jäänyt edelliset postaukset kuvapainotteiseksi. On vain niin helppoa illalla ladata kuvat tänne ja olla ajattelematta koko tekstiä. Aivot kun minulla eivät enää illalla jaksa olla kovin tehokkaat. ;)


Kuvat on aikalailla ensimmäiseltä illalta uudesta villasta. Istuttiin kämppisten kanssa iltaa, käytiin syömäs ja kaupas jne. Tutustuttiin siis uuteen kämppään ja kämpiksiin. Ja vaikka kuvissa pojat onkin ostanu laatikon kaljaa, on ne olleet tosi kiltisti. ;) Ollaan muutenkin Nikon kanssa viihdytty vaan kotosalla ilta-aikaan kun täällä sataa niin hirveesti, ei vaan huvita lähtee uimaan tuonne kaduille. 



Tästä indonesian kielestä voisi kirjoittaa ihan oman postauksen, sillä mielstäni se on melkoista suomen ja englannin sekoitusta. Tietokone on englanniksi computer ja indonesiaksi komputer. :D


Nämä ihanaiset tulivat villan mukana. Villan mukana tuli kyllä kaikenlaista muutakin eliötä: yksi kissa nimeltä Bamboo/Bambuu, yksi hiiri ainakin nähty, sammakoita ja kourallinen lintuja, niin ja naapurissa kaksi koiraa.




Tänä aamuna heräsin aika aikaisin, kun nukkuminen oli vähän mitä oli. Täällä nimittäin "vähän" tuuli yöllä.




Tässä kohtaa voin vain todeta, että onneksi villaamme kuuluu oma siivooja. 

Niin ja paras putouksen sketsihahmo on mielestäni Karim. Mitä mieltä siellä oltiin hahmoista? :)

Here we had a little bit homesickness. Nothing insurmountable but salty liquorice would tasted good now. The pictures were from the first day of the new home. We went eating, grocery store etc. So explored a new home and get know better our new room mates. And the three last pictures are from this morning. Last night was "a little bit" windy. :)

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Ohho, johan siellä on myrskynny! Toivottavasti ei menny mitää rikki. Onneks tosiaan on se siivooja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tosta lampusta tiiä, mutta muuten ei pitäisi olla mitään hajalla. :) Eilen vielä oli 2 siivoojaa ja allaspoika, että kyllä täällä puhdasta tuli. :D

      Poista