tiistai 12. helmikuuta 2013

Uluwatu

Lisää rantoja tiedossa. Tässä kuvia Uluwatusta, jota surffaajat erityisesti suosivat aaltojen takia. Uluwatu ei varsinaisesti ole mikään ranta auringonottoa ja uintia varten vaan enemmänkin surffausta ja tunnelmaa varten. Uluwatun auringonlasku on kuulemma parhaimpia koko Balilla ja se olisikin tarkoitus vielä käydä katsomassa.

Piipahdettiin samalla myös Padang Padang rannalla, joka ei mielestäni ollut niin erikoinen. Ei aurinkotuoleja, liian isot aallot eikä oikeastaan varjoa missään. Ja ne portaat! Kuka oikeasti haluaa hikoilla itsensä läpimäräksi ja sitten mennä ottamaan aurinkoa?! Not me! Oltiin kuitenkin ilmeisesti Padang padang surfing-rannalla eikä niinkään sillä varsinaisella rannalla, mikä huomattiin kun ajettiin sen varsinaisen Padang padang rannan ohi. Mutta silloin siinä varsinaisella rannalla oli niin hirveästi väkeä, ettei sinne edes huvittanut mennä. Joten luulempa, että se Padang Padang vierailut jää meiltä nyt tuohon yhteen.


















Padang Padang









Puolessa välissä portaita...




Here are pictures of Uluwatu and Padang Padang beach. We have not yet experienced the Uluwatu sunset, but probably soon we're going to watch it. Padang Padang beach was not so special and stairs! I think that everyone can not climb them. 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti