lauantai 9. helmikuuta 2013

Sanur

Tässä taas rantapostauksia, jotka ovat odottaneet vuoroaan luonnoskansiossa todella pitkään! Oikein ärsyttää välillä, kun pitää olla näin laiska. 

Joskus siis käytiin Sanurissa, eli rannalla, joka sijaitsee Balin itäosassa aika etelässä, mutta ei kuitenkaan Nusa Dualla asti. Lyhyesti sanottuna se sijaitsee Denpasarin itäosassa.


Ranta on ehkä toiseksi paras missä ollaan tähän asti käyty. Puhdas vesi, kiva hiekkaranta, aurinko, aurinkotuoleja jne. Parkkeeraamisesta ja aurinkotuoleista piti maksaa, joten se lisäsi miinusta tässä rannassa. Lisäksi Sanurissa oli ihan törkeästi paikallisia myymässä hierontaa, manikyyrejä, pedikyyrejä, veneitä, aurinkotuoleja ja vaikka mitä. Paikalliset vaan seurasivat ja seurasivat, vaikka kuinka sanoi ei, no, tidak ja kaikilla muillakin kielillä ei. Teki mieli heittää niille oma lompakko ja lähtee juoksemaan. Eli ei siis kovin miellyttävää.



Kun etsittiin aurinkotuoleja niin kaikki paikalliset kauppasivat kaikkien aurinkotuoleja eli eivät siis edes omistaneet niitä mitä kauppasivat. Löysimme pienen kävelyn jälkeen kivat aurinkotuolit hyvältä paikalta, joita kauppasi joku mummo. Kuitenkin pari intialaisturistia ystävällisesti kertoivat, että voidaan hotellin respasta käydä varaamassa ne, että sieltä saa halvemmalla ja hotelli/kahvila rannalla oikeasti omistavat ne tuolit. Samalla kun meille kerrottiin tätä englanniksi oli paikallinen mummo jo kadonnut. :D



Suunnattiin tuonne valkoisille lipuille, mistä löydettiin ne tuolit sekä mukava paikka uida ja ottaa aurinkoa. 


Niko on todella innokkaan näköinen! :D



Noiden bikineiden yläosaa ei käytetä ihan noin, vaan ylemmät langat sidotaan niskan taakse. Halusin vain välttää rusketusrajat. :)

Bikini/Roxy

Vuoret





Siinä se yksi päivä meni, hirveesti ahkeroiden. ;)

A long time ago we visited in Sanur beach. Post is therefore have been done a long time ago. Lazy me.  However Sanur was ok. Cons there were local vendors, chargeable parking and sunbed and fake sunbed sellers. I would not say that Sanur is" need to get to beach". :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti