lauantai 23. helmikuuta 2013

Bali Zoo

Yksi päivä vierailtiin Nikon kanssa Balin eläintarhassa. Reissu oli tosi onnistunut. Saatiin tiskillä alennusta, kun näytettiin opiskelijakortit ja tultiin vielä justiin siihen aikaan, että päästiin suoraan eläinten kanssa kuviin. Eläintarha oli aika pieni kun verrataan muihin missä ollaan käyty, mutta laadukas. Mielestäni eläimet voivat hyvin ja eläimet olivat nähtämisen arvoisia.

Piti vähän karsia kuvia ronskilla kädellä, mutta siltikin niitä jäi aika paljon. :D









Ei vähän katsonut tuota lasta murhaavasti.







Ihanat!





Niko vaihtoi apinan kanssa viimeisimmät sijoitusvinkit. ;D





Balin kansallislintu:


Antoi pusun kaverille! Tuolta oranssilta tiikeriltä oli vielä yksi jalka amputoitu eli se oli luultavasti pelastettu jostain. :)



Yritti avata hanan. :D



Tuolla pääsi taas eläimiä hyvin lähelle, kuten esimerkiksi tätä lepakkoa.




Apina oli sitä mieltä, että Nikon pitäisi antaa sille ruokaa.








PUPU!











Sitten koko päivän kohokohta...


Sain pitää leijonan pentua sylissä ja olin kyllä niin innoissani! En meinannut edes antaa sitä pentua takaisin niille hoitajille. Se oli tosi outoo, kun se tavallaan "hyrisi" siinä sylissä niin, että se tuntu sen keuhkojen kautta mun käsissäni.


Vessassa oli hyvät maisemat:


Norsuajelusta piti maksaa erikseen.


Borneon oranki oli tällainen omanlaisensa. Se oli aika viisas, sillä kun sille joku venäläinen heitti kiven, se pisti sen suuhunsa maisteli ja totesi, ettei se ole ruokaa. Sen jälkeen, se otti jonkun vanhan banaanin kuoren maasta ja heitti sen sitä naista päin. Vähän niin kuin kostoksi siitä ettei antanu kunnon ruokaa. :D


Sitten siellä oli myös lisää näitä karhukissoja, joka oli alussa Nikon niskassa.




Syötiin siellä sellaisen lasin takana missä leijonat leikki, se lasi oli kuitenkin niin likanen, etten viitsinyt laittaa tähän niitä kuvia vaan otettiin sellaiselta tasanteelta uudet kuvat. 




Oven luona oli vielä papukaijoja...



sekä Niko! <3


One day we went to Bali Zoo with Nikon. I thought Zoo was pretty small, but high quality. Animals are  well treaded and we was available to see rare species. I also got to keep the lion cub in my arms which was really great! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti