keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ripsipidennykset

Täällä on nyt tosi kurja keli, äsken jyrähti ja luultavasti pian alkaa satamaan, juuri silloin kun pitäisi lähteä kouluun. Meille on tulossa päivällä pari kaveria Suomesta tänne. Niiden piti tosin tulla jo eilen, mutta Finnairin kone oli sen verran myöhässä, etteivät he ehtineet jatkolennolle. 

No muttta siihen varsinaiseen aiheeseen. Eli otin täällä jo kerran joskus tammikuussa ripsipidennykset. Big mistake! Vaikka paikka näytti ihan hyvältä ja hintakin oli normaalia kalliimpi, ei laatu ollut mistään kotoisin. Ripset tippuivat ennen aikojaan ja veivät aikalailla omat ripseni kokonaan. Ja kaikki tämä vain sen takia, että Bali Spasta, vakio spastani oli loppunut liima. Eivätkä he tienneet, koska sitä saavat. Ja minä olin tunnetusti hätähousu saamaan pidennykset. :D

Ensimmäiset ripseni siis tippuivait, joskus pari kolme viikkoa sitten. Kasvatin omia ripsiäni hetken, koska niin kuin ensimmäisestä kuvasta näkee, etteivät ne siltikään olleet kovin hyvässä kunnossa ennen uutta operaatiota. Ei ainakaan siinä kunnossa missä ne olivat ennen ensimmäisiä pidennyksiä.



Pari päivää sitten kävin Bali Spassa ottamassa uudet, enkä voisi olla enempää tyytyväinen. Näytän jopa ihmiseltä kun nousen sängystä. Nikokin huomasi eron! Ripset ovat todella mukavat, hyvin laitetut ja pehmoiset. Paljon pehmoisemmat kuin edelliset. Ja mitä tämä maksoi? Vain 30€ ja suomessa tämä lysti maksaa noin 80-120€ vai olenko huomannut hinnat väärin? 

Mutta täällä saa ripsipidennykset halvimmillaan 12€, mutta itse en niin halpoja halua ottaa. Enkä niitä edes suosittele. Lähtee varmaan kaikki omat ripset pois. Nytkin oli jo tuollainen rako omien ripsien välissä, mutta Bali Spassa ne saivat sen hyvin piiloon. 

No nyt se sade alkoi ja pitäs lähteä sinne kouluun eli märkää keskiviikkoa kaikille! :D

In January I took the first time eyelash extensions, but they were pretty awful. And now, a few days ago, I took a new eyelash extensions. I'm really happy with these. They are well placed, soft and comfortable. Again I can recommend Bali Spa to everyone. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti