maanantai 11. helmikuuta 2013

Bali Bird Park + Reptile Park

Käytiin Nikon kanssa viime viikolla snorklauksen ja eläintarhan lisäksi myös Balin lintupuistossa ja matelijapuistossa. Oli tarkoitus käydä vain lintupuistossa, mutta lippuja ei saanut muuta kuin molempiin. Joten käytiin sitten saman tien molemmissa.

Lintupuisto oli kyllä aika mahtava. Heti kun päästiin sisään pari papukaijaa oli vastassa ja saman tien pääaukiolla alkoi lintunäytös. Joka oli parhainta laatuaan mitä olen nähnyt. Linnut tulivat ihan yleisön lähelle ja jopa välillä jalkoihin syömään. Sekä muutama vieras pääsi myös syöttämään lintuja. Papukaijoja sai myös pitää käsissä ja ottaa kuvia. Linnut voivat mielestäni puistossa hyvin ja tuntui ainakin siltä, että niillä oli riittävästi tilaa elää.

Samaa ei voi sanoa matelijapuistosta. Siellä krokotiilit eivät hievahtaneetkaan ja tuntuikin, että ovatkohan ne liikkuneet päiväkausiin. Myös matelijatalolla tuli Nikon kanssa pian kiire kun huomattiin, että oltiin siellä täysin kahdestaan ja häkit eivät olleet kummoisia.

Mutta tässä kuvia puistoista:









Tässä videota lintunäytöksestä ja papukaijasta, jolla on vähän ongelmia. :D









Yhden hullunkin pitää aina mahtua sekaan. :D


"PEACE!"




Niko uskalsi pitää lintuja käsissä, mutta minä en. En tiedä mikä siinä niin pelottaa, ehkä ne jalat?! Vaikka Niko sanoikin, että ne on tosi pehmeät niin kuin ihminen kuulemma pitäisi kiinni.















Niin kuin tulisi mieleen laittaa sormia tuonne?!



Minun oma painajaiseni. Linnut vapaana ja minä vielä niiden seassa. Helsingin pulutkin aiheuttaa jo päänvaivaa ja nyt vielä villejä lintuja. Mä olen eläinten ystävä, mutta pelkään niitä vaan aika usein.

Nikonkin piti päästä kuvaan, kun hänkin on kuulemma minun painajaiseni. :D











Siellä oli isoimmista Indonesian saarista tällainen oma läpikäveltävähäkki tai miten sen nyt hienosti ilmaisisi. :D




Sitten oli yksi komodonvaraanikin eksynyt yhteen aitaukseen. Komodonvaraani voi kuulemma tappaa jopa puhvelin. Komodonvaraanin suussa on myrkkyä joka estää haavan umpeutumisen, joten kun varaani puree uhriaan saalis kuolee veren hukkaan. Varaanin ei tarvitse muuta kuin seurata uhriaan niin kauan, kunnes se lyyhistyy. Jos joku on katsonut uuden bondin niin näitä on siinä. :D















Piti laittaa jalka kuvaan, että huomaatte kuinka lähelle niitä päästiin.






Missä vesi? 


Annan kyllä erikoismerkinnän tien tekijälle, aika hienoja vai mitä? 


Last week we visited in Bali Bird Park and Reptile Park. Experience was good at least the Bird Park. We were allowed to keep birds on our hands and take fotos with them and also the bird show was very amazing. Reptile Park was not so good. It felt that the crocodiles have not moved for days and fences were totally out of the water. So part of entrance fee could be used for Reptile park. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti