keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Nusa Dua

Nyt vihdoin ja viimein sain tehtyä tämän postauksen Nusa Duasta.  Alkaa mennä jo aika naurettavaksi kuinka kauan menee, että saan aloitetun tekstin julkaistuksi. -.-

Me ollaan ehditty käymään Nusa Dualla jo muutamaankin kertaan, laitoin tähän nyt kolmesta kerrasta mistä löyty hyvin kuvia. Pojat on olleet täällä meidän kanssa Balilla jo pian pari viikkoa ja on ehditty niidenkin kanssa tuolla pyörähtämään. Sen takia täälläkin on ollut vähän hiljaista, kun on ollut normaalia enemmän puuhasteltavaa. :)

Nusa Dua on sellaista resorttialuetta, pohjois-Balilla. Sieltä löytyy Balin parhaat hotellit ja mielestäni myös rannat. Hotellien keskellä on vielä sellainen shoppailukylä, missä saa myös hyvin aikansa kulumaan. On rauhallista, puhdasta, löytyy aurinkotuoleja eikä ole liikaa aaltoja. Kaikki mitä me Nikon kanssa kaivataan. Niin ja viimeksi kun käytiin Nusa Dualla vesi oli lämpimämpää kuin ilma, sillä jos vedestä ajatteli nousta meni iho kananlihalle. 

Ensimmäisellä kerralla käytiin Nusa Dualla vaan kiertelemässä paikkoja ja katsomassa mitä sieltä löytyy ja kannattaako tulla takaisin. Toisella kerralla mentiin jo ottamaan aurinkoa ja uimaan. Muutkin kerrat ovat jatkuneet sitten samalla tavalla. :)

1. Kerta - Tammikuu



























Suomen Kone!
2. Kerta - Tammikuu





Voin suositella!





Paikallinen sähkömies ajaa tikkaat skootterin kyydissä! :D
3. Kerta - Helmikuu















Now I finally manage to write post about Nusa Dua for you. We have been there more than once, but I picked the best three visit to show here. Nusa Dua is a quiet, well-maintained resort area, where are ( my own opinion ) Bali's best beaches. Usually if we want to go to the beach, we head to Nusa Dua. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti