tiistai 5. helmikuuta 2013

Takarengas

Täällä vielä podetaan pientä nuhaa, joka vähän heikentää tätä jaksamista, mutta eiköhän se tästä ole jo paranemaan päin. Tänään huomattiin koulun jälkeen, että meidän Hondan takarengas oli täysin tyhjä. Ei ollut ensimmäinen kerta kun piti korjata takarengas, mutta viimeksi Niko kävi ilman minua korjaamassa sen. Joten minulle tämä renkaan korjaaminen oli täysin uusi kokemus! 


Onneksi koulun lähellä oli korjaamo johon sai heti vain mennä. Renkaan sisäkumin vaihtaminen maksoi 35 000 rupiaa eli jotain 3€, mutta maksoimme miehelle 40 000 rupiaa. Sillä homma kävi häneltä niin nopeaa ja kuulemma laadukkaammin kuin viime vaihdossa. Lisäksi hän vielä kysymättä täytti eturenkaankin ilman kuntoon. Eli todella hyvää palvelua! 

Samalla kun rengasta korjattiin hain vielä viereisestä warungista meille juomat (eurolla?!), joten odottaminen varjossa oli melkeinpä jopa rentouttavaa niin kuumalla säällä. :) 


Tässä vielä vähän kuvaa meidän iltaruoasta, jonka talon kokit L ja O meille tekivät. :)


 Here still suffer from cold but I think it is already improving. Today after school our scooters rear tire was punctured. Luckily, a small repair shop was nearby and tire repaired very quickly. We paid the repairer little bit more that he asked because we think that the service was better quality than normally. :) 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti