lauantai 9. helmikuuta 2013

Determination & Decision

Meillä on Nikon kanssa alkanut rannalla kävely olemaan jo melkoinen harrastus. Mutta ranta auringonlaskun aikaan on vaan aika kiva paikka. Eikä sitä voi oikein Suomessa toteuttaa, joten paras nauttia siitä nyt, vaikka ei mökkiranta sen huonompi ole. 

Tiedättekö, kun on niitä päiviä jolloin tekee hirveesti suunnitelmia ja päättää, että hitto mähän pystyn siihen! Vähän niin kuin päättää parantaa kieliä, aloittaa liikuntaharrastuksen, hoitaa tilit kuntoon jne. Tänään oli kyllä se päivä. Oikeestaan Nikollakin on ollut niitä päiviä täällä. Yleensäkkin täällä on liikaa aikaa ajatella ja pysähtyä tekemään kaikkea. Mulla oli tämän johdosta hirveä into vielä alkuillasta, että teen tänään vielä sitä, tätä ja tuota. No voin kyllä todeta, ettei se pitkälle kestänyt. 

Ollaan maaliskuussa lähdössä vähän kiertämään Aasiaa ja varasin sitten äsken hotelleja. Tai periaatteessa tein pohjatyötä, mistä kannattaa varata ja millä hinnalla. Sain kahdessa tunnissa pari hotellia varattua, yhteensä 6 yötä. Nyt ärsyttää. Koko ilta meni tietokoneella ja parin yön takia. Voin sanoo, että seuraavat varaukset tulevat menemään vauhdilla. Tuleepahan niitä kuuluisia kokemuksia, jos hotellit ovat ihan kauheita.





Tässä vähän kuvia meidän iltakävelyn määränpäästä. Ajetaan yleensä skootterilla meidän lähirannalle ja lähetään siitä jalan Kutalle päin. Tänään pysähdyttiin yhteen ostoskeskukseen, jossa ovat pari nykyistä lempikauppaani: La Senza ja Stradivarius. Luottokortti alkaa jo rannalla kiljumaan kun lähestytään niitä. Onneksi pienimuotoinen ostolakko on vielä pysynyt, siis vielä. 

Mutta nyt nukkumaan, pitkä päivä takana, käytiin aamulla snorklaamassa. Huomenna eläintarhaan. Ollaan kyllä jo virallisesti eläinten ystäviä. :)

Walking on the beach has already become our hobby here. After all, beach is quite nice at sunset time. Here is too much time to think and you get all kinds of ideas about what you want to improve yourself or just do. However, my enthusiasm didn't lasted too long because I had to begin to book hotels for our trip. I got only couple hotels reserved in two hours. Now I am annoyed. Better go to bed. We went snorkeling today and tomorrow we go to the zoo. We are officially animal lovers. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti