lauantai 17. marraskuuta 2012

Yesterday night


Eilinen elokuvailta meni hyvin, meidän näytös alkoi vasta klo 11, mutta se ei haitannut. Jopa N sanoi ettei tullut yhtään puuduttavia kohtia eli jaksoi siis katsoa koko elokuvan paikallaan. :D Minunki väsymys kummasti loppui kun päästiin teatteriin.




Tosin olin vähän pettynyt alkuun. Mielestäni alussa näytteleminen oli tönkköä eikä laisinkaan uskottavaa. Myös Renesmeen naama oli toteutettu todella huonosti. Luulisi, että edellisistä leffoista olisi saatu tarpeeksi rahaa, että olisi voitu tehdä Renesmee kunnolla, mutta näköjään kaikkea ei voi saada.


Päivän viimesessä näytöksessä oli jo vähän tilaakin. :)


Elokuva kuitenkin parani loppua kohden. Ja elokuvateatterista lähdettäessä en enää edes muistanut alun huonoa näyttelemistä. Lopussa oli vielä hyvä käänne, joka todellakin sai yleisön paniikkitilasta nauravaksi. Suosittelen kyllä elokuvaa, jos on tykännyt edellisistä. Eikä kannata masentua alusta, sillä loppu korvaa sen. ;)

Ennen elokuvaa tulevissa mainoksissa tuli kuitenkin vinkki yhdestä elokuvasta, jonka uskon olevan katsomisen arvoinen. Se perustuu Stephanie Meyerin kirjaan Vieras ja siitä on nyt tehty tai ollaan tekemässä leffaa The Host. Olen lukenut kyseisen kirjan ja se on todella hyvä. Eli tätä odotellaan seuraavaksi. :)




Yesterday's movie was good. Beginning was a little poor but improved towards the end. Finally, I wanted to share with you one good movie and it is The Host. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti