torstai 15. marraskuuta 2012

Torstai


Alkuviikko on taas menny niin heilahtamalla ohi, että huh huh. Eilen kuitenkin vietin vapaapäivää, kun aamulla tuli viesti, että päivän ainut luento on peruttu. :)




Päätin sitten kaivaa ompelukoneen esiin ja korjata vähän vaatteita, joista on avautunu sauma tai muuta vastaavaa. Niitä oli kyllä melkoinen pino taas. :D Yhdet shortsitkin kavennettiin N:lle Balille ja itse aion vielä muokata ainakin 3 shortsit sinne. 


Ensimmäisellä luokalla itse tehty neulatyyny. <3
Itse en ole oikein ikinä pitänyt shortseista, mutta nyt tuntuu siltä, että on aika opetella. 


Meillä on tuollainen mummun vanha "lypsyjakkara" auttamassa minua ylettymään tavaroihin,
 kätevä tähänkin tehtävään. :)
Tein tällaisen pienen ompelunurkkauksen, koska meillä pöytätilaa ei hirveästi ole. Ja aina kun kaivan tuon esiin ei se muutamaan päivään siitä mihinkään lähde. :D

Eilen muuten eräs tehokas avovaimo noin vain varasi ikkunattoman, mutta budjettiystävällisen huoneen Hong Kongin Kowloonista. Hotelli oli saanut risuja ja kehuja, mutta siihen hintaluokkaan nähden enemmän niitä kehuja. Eikä siellä hotellissa luultavammin paljon edes aikaa ehdi viettää. :)

Nyt ajattelin raahautua koululle tekemään muutamia harjoitustöitä, jotka on jäänyt tekemättä. Tosin olen siltikin ajoissa, sillä niiden deadline ei häämötä vielä hetkeen.

Yesterday I had a day off when the lectures were canceled. So I pulled out the sewing machine and fixed a few clothes. Also in the evening we booked a hotel in Hong Kong. :)

- Jenni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti