tiistai 6. marraskuuta 2012

What To Expect When You're Expecting

Muutama viikonloppu sitten tuli N:n äitin kanssa katsottua leffa nimeltä "What to expect when you're expecting" eli "Mitä odottaa kun odotat". Sopi mukavasti meidän teemaan ja N:n äiti oli juuri saapunut leikkauksesta, joten oli mukavaa sitten viihdyttää toipilasta näin. :) 




Elokuva oli mielestäni todella hyvä, osittain realistinen, mutta suurilta osin huumorilla höystetty. :) Oli todella loistavaa viihdettä! Näyttelijä kaartikin oli hyvä ja osasi näytellä, vaikka ei elokuvassa mielestäni mitään Oscarin arvoista nähty kuitenkaan. :D 



Minusta elokuvassa parhainta olivat isät, joilla oli oma lauantai-kokoontuminen. Ja varsinkin parasta olivat heidän sääntönsä!

Suosittelen kyllä vilkaisemaan, meidän kanssa katsomassa ei lauantaina ollut yhtään miestä, mutta mielestä tämä kelpasi kyllä heillekin. Vaikka elokuva onkin kategorialtaan romanttinen komedia, voisi tuosta mielestäni ottaa romanttisen kokonaan pois. Komediaa se kyllä vain oli!

We watched the movie called "What to expect when you're expecting" with N's mother. I think the movie was really good, semi-realistic, but largely humorous. I think it is suitable for men, although it is a romantic comedy. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti