tiistai 20. marraskuuta 2012

Victoria's Secret

Tuli sunnuntaina haaveiltua Dubain matkasta, joka olisi siis ollut meillä tiedossa seuraavalla viikolla. Peruimme sen noin kuukausi sitten, juurikin sen takia ettei se oikein ajankohdallaan palvellut meitä. Sillä tuollaiset lomamatkathan ovat irtiottoja arjesta ja tuleva Balin matka tulee jo todellakin olemaan sitä. :D Lisäksi olisimme ehtineet olemaan vielä vähemmän aikaa täällä Suomessa ennen lähtöämme, sillä tultaessamme Dubaista meillä olisi ollut alle 3 vk lähtöön. Ilokseni N lupasi että saan varata seuraavaan syksyyn heti saman matkan, kun ne tulevat myyntiin. Sitä tässä on myös odotettu. :)

Sunnuntaina kuitenkin sain järkytyksekseni huomata, että Dubaissa on avattu 17/11/12 kaksi uutta Victoria's Secretin liikettä! Eikä! Melkeinpä kaikista eniten matkalta odotin juuri tuota liikettä. Ja nyt vielä olisi ollut kaksi uutta sellaista! Nyt menee sitten vuosi, että pääsen sinne... Olen kuitenkin ottanut selvää, että ilmeisesti Macaossa(Hong Kongissa siis) on yksi Victoria's Secretin liike, mutta siellä ei ole laisinkaan vaatteita vaan ainoastaan kosmetiikkaa. Mikä pettymys, mutta silti jotain!


 Victoria's Secretin liikkeet avattiin Dubaissa Mall of The Emirates+ ja The Dubai Mall+ ostoskeskuksissa. Olen kuitenkin hieman sekaisin niistä edellisistä liikkeitä Dubaissa, sillä luulin että siellä on aikaisemmin ollut vain yksi Victoria's Secretin liike, mutta googlettamalla löysin 2 kpl. Mirdif citycentre+:ssä ja myös BurJumanissa+. Joten, jos joku osaa selventää tätä asiaa hieman, saa kommentoida! :)

Lindsay Ellingson
Niin ja tietysti olen googletellut myös uusinta Victoria's Secretin muotinäytöstä, joka pidettiin 7/11/12. Siitä ei ole ainakaan vielä nettiin kauheasti videomateriaalia vuotanut. Haluaisin niin kovasti nähdä koko shown. :)

Candice Swanepoel
Doutzen Kroes
Alessandra Ambrosio
Miranda Kerr
Photos+

Nyt ei muuta kuin uutta matkaa Dubaihin etsimään. :)

We would have had a trip to Dubai next week, but we cancelled it. Of course, due to Bali. Now come back to haunt me, because in Dubai has been opened two new Victoria's Secret stores in Mall of The Emirates and The Dubai Mall shopping centers. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti