perjantai 23. marraskuuta 2012

Pieniä maanjäristyksiä

Aloitin jo eilen viikonlopun vieton ja ajoin illalla äitilleni. Haen pian N:n junalta, sillä hän jäi vielä täksi aamuksi tekemään koulujuttuja. :) Aamu on mennyt tosi hyvin, äiti värjäsi hiukseni ennen töihin lähtöänsä ja sitten olenkin vain kuunnellut musiikkia ja tehnyt muutaman koulu homman pois alta. Sitten kun se yksi on tullut niin lähdemme kummeilleni viettämään perjantai-iltaa. :)


Sitten vielä lisäksi tällainen kirjavikki, eli tämän kirjan luin viime kesänä ja oli mielestäni hyvää
kesälukemista. :)

"Becky, Ayinde ja Kelly tutustuvat mammajoogassa. Tuntuu, kuin heillä ei olisi paljoakaan yhteistä: yksi omistaa ravintolan, toinen on jumalaisen kaunis ja kuuluisa, kolmannella ei ole edes huonekaluja kodissaan. Yhden mies pettää, toisella on toivoton nahjus ja kolmannen siippa kulkee raivostuttavan anopin talutusnuorassa. Naiset kuitenkin ystävystyvät, sillä heitä yhdistää yksi kaikkia muita suurempi piirre: jättiläismäinen vauvamaha. Mutta jos he luulivat päättyneensä siihen aikuisten ihmisten seesteiseen vaiheeseen, jossa eletään onnellisina elämänsä loppuun asti, he olivat järkyttävän väärässä."



Kirja ei ollut missään vaiheessa tylsä, monta asiaa tapahtui samaan aikaan ja lopuksi ne kietoutuivat kivasti yhteen. Henkilöhahmot olivat myös mielenkiintoisia ja erinlaisia, joten kaikille löytyy joku johon samaistua. Suosittelen siis!

Niin ja hauskaa viikonloppua kaikille! :)

I started my weekend yesterday. Niko comes today, I'm going to pick him up a train soon and then we go to spend a Friday evening to my godparents. In addition here is yet another book recommendation. Book is called Jennifer Weiner - Pieniä maanjäristyksiä. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti