sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Huomioiminen


Hauskaa isänpäivää kaikille isille! :)

Ajattelin puhua teille vähän siitä kuinka tärkeää on muistaa toista pienillä kehuilla tai teoilla päivittäin. Luin juuri vanhaa Cosmoa(joulukuu 2011) ja siellä oli mielestäni hyvä artikkeli pariskunnille. Vaikka cosmossa on myös  paljon hömppä-artikkeleitä, löytyy sieltä välillä asiaakin. :)




Artikkelissa oli mielestäni hyviä vinkkejä huomioida toista, jotkin tosin jo
 ihan normaalisti tiedossa, mutta jotkut sellasia mitä ei ole tajunnutkaan. Jotkut pienet teot voivat olla 
itselle mitättömiä, mutta toiselle tärkeitä.  Kyllä sen huomaa, kuinka iloiseksi toinen tulee esimerkiksi siitä, että saa minut nauramaan omalla vitsillään tai se, että uhraa lempisarjansa katsomisen,
 kun toinen haluaa katsoa jotain muuta. 

Vaikka artikkeli käsitteli enemmän sitä, miten pitäisi muistaa "alkuhuuma" voi sitä soveltaa myös ihan vain toisen huomioimiseen, kun sitähän se alussa aina on. Ei voi suorastaan vessaankaan mennä kun on niin ihanaa olla toisen kainalossa katsomassa elokuvaa. ;)

Itse yritän kovasti muistaa tehdä näitä pieniä juttuja N:lle, jotta hän ilahtuisi. Varsinkin silloin kun hänellä on ollut huono päivä! Juuri silloin tällaiset artikkelit tulevat mieleeni. Tosin olisi enemmän kuin mahtavaa, jos ne tulisivat aina muutenkin mieleen. 

Halusin puhua tästä teille juuri sen takia ettette te unohtaisi tehdä näitä pieniä tekoja toiselle,
enkä myös minäkään! ;)

I want to remind you, how some things can be insignificant for you and important for other. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti