maanantai 5. marraskuuta 2012

Fatigué

Maanantait ei vaan oo syksysin mun juttu, tänäänkin siis OLISI pitänyt olla kahdeksalta koululla ja hups, vasta kahdeltatoista siellä. :D Silloin kun on kyse luennoista, joissa ei oo pakko olla niin ei vaan saa lähdettyä aamulla minnekkään. Tuudittautuu likaa siihen, että lukee vaan itse kotona. :)

Viikonloppu meni N perheen mökillä ja viihdyin kyllä siellä. Pelattiin rappakaljaa, Wii:tä ja höpöteltiin vaan kaikesta mukavasta. Kaikille mukana olleille iso kiitos tästä! :) 




Juotiin vähän skumppaakin kun oli aihetta. :)




Tehtiin N veljen lapselle tällänen vaippakakku. Oli kyl aikamoinen projekti, mutta tuli kyllä todella hyvä vaikka itse sanonkin! :) Siinä on kuminauhojen avulla rullattu vaippoja ja sitten kerätty ne ympyräksi sellasen pahvin ympärille ja joka kerroksessa vähennetty vaippojen määrää. Lisäksi me lisättiin muutakin tavaraa tuonne kerrosten sekaan. 



Mitäs pidätte? :)


Viikonloppua myös piristi N perheen koira, joka on varsin "toimelias tapaus". Avaa mm. itse ovia ja saattaa avata kaappeja, jos iskee nälkä. :D Ihana karvaturri kuitenkin! <3


Weekend went N's family's cottage. We played the Wii and just talked about normal life. Also we drank a little champagne! N's mom and me made diaper cake for N's brother's baby. That was very cool! :)


- Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti