sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Naked truth+Muffinsi

Tällainen pikapostaus näin sunnuntai-iltana. On ollut aika kiireinen viikonloppu, ollaan oltu joka yö eripaikassa torstaista lähtien. Nyt oli ihana palata kotiin, käydä suihkussa, laittaa yökkärit päälle, juoda vähän kaakaota ja kattoo Netflixistä vampyyripäiväkirjoja. <3


Käytiin tänään ostamassa N:lle rinkka(minulla oli jo) Balille. Samalla ostettiin niskatyyny lentokoneeseen, nimilaput laukkuihin, vesitiivissuojapussi, lentosukat ja muuta vastaavaa. Ostin myös tuollaisen söpön muffinsin, joka itse asiassa on käsirasvapurkki. Sen sisällä on sellaista ihanan mansikan tuoksuista käsirasvaa, I love it! Samalla tässä tuli muuten osallistuttua siihen Naked truth-kampanjaa+ mikä pyörii monissa blogeissa juuri nyt. Eli siitä ei varmaan tarvitse sen enempää selittää. :)

Nyt hauskaa alkavaa viikkoa kaikille, muistakaa että onnellisuus syntyy arjen pienistä jutuista, kuin välillä niistä isommistakin tietysti! ;)

Such instant greetings on Sunday night. We went today to buy a backpack to N. At the same time I bought a cute cupcake which in fact is a strawberry-scented hand cream, I love it! :)

- Jenni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti