tiistai 13. marraskuuta 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2

Itsehän en fanita Twilight-sarjaa, ei kun...


Olen siis jossain määrin Twilight-fani! Ainakin siinä mittakaavassa etten oikeastaan ole ennen tätä edes "fanittanut" mitään tai ainakaan elokuvaa, joka oikeastaan on kirjasarja. Mutta oikeesti, jos on lukenut ne kirjat niin...ei sitä tarvitse edes selittää. Jos joku osaa kirjoittaa niin Stephenie Meyer. Melkein pakotin N:kin lukemaan kyseiset kirjat. ;)

Tämän hiusvaalennusprojektin keskellä kyllä kadehdin ihan hirveesti noita Bellan hiuksia!
Olen sitä mieltä että vaikka kuka tahansa olisi laitettu näyttelemään Edwardin roolia niin kaikki tytöt olisi silti lämmennyt Edward-roolin näyttelijälle. Ei millään pahalla Robert Pattinson. En siis tarkoita, että Robertissa olisi jotain vikaa. Mutta kirjassa Edward on vaan niin luotu naisten unelmaksi, että kuka tahansa ottaisi sen luonteisen miehen. Edwardhan muun muassa kuolisi Bellan puolesta ja muita tällaisia pieniä uhrautumisia. :D


Elokuvat eivät tietysti voita kirjoja, mutta hyvänä kakkosena ne silti tulevat! 

Kuvat google.fi
Kävin eilen ottamassa viimeiset rokotteet ja en kyllä ikinä uskonu, että rokotteesta voi tulla näin kipeäksi. Koko selkä-niska-käsi-hartia seutu ihan jumissa. Lisäksi ilmeisesti oli kuumetta yöllä. :/ 

Ja koska olen siis viettänyt päivän sängyssä on ollut taas aikaa olla koneella. Huono juttu. Sitä sitten eksyi katsomaan uuden Twilightin trailereita sekä muita paljastuksia. Nyt on sitten varmaan pakko ostaa viikonlopuksi elokuvaliput, ei auta, pakko!

The Twilight Saga:Breaking Dawn Part 2 is in movies the weekend. I probably have to buy the tickets. Are you going to watch it? :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti