perjantai 17. tammikuuta 2014

TV-sarjat

Ajattelin vähän listata sarjoja joita olen viime aikoina katsonut. Minulla on paha tapa tai en ole varma onko se edes paha, mutta tuskin koskaan katson vain pelkästään televisiota, vaan yleensä samalla teen iltatreenin, käsitöitä tai vaikkapa päivitän kalenteria. Sarjat tavallaan pyörivät taustalla ja siksi niitä tuleekin "katsottua" hiukan enemmän. En ole hyvä vain makoilemaan ja tuijottelemaan ruutua. Sarjat mitä olen katsonut on aika tyttömäisiä ja leppoisia, pienellä draamalla tietysti höystettynä!

Kuvat täältä, täältä, täältä & täältä.
Gossip Girl
On ehdoton suosikkini! Vaikka sarja on jo loppunut niin sitä jaksaa vain katsoa uudestaan ja uudestaan. Gossip girl on aikamoinen tyttöjen sarja, mutta itse pidän siinä siitä, että sieltä löytää myös hyviä pukeutumisvinkkejä samalla kun saa nauttia sarjan juonesta. Tupla hyöty siis!

Kuvat täältä, täältä, täältä & täältä.
Vampire Diaries - Vampyyripäiväkirjat
Sellainen Gossip Girlin ja Twilightin sekoitus. En kyllä tiedä yhtään mitä tekemistä sarjalla on muka kyseisen kirjasarjan kanssa, koska mikään tv-sarjassa ei oikeastaan mene niin kuin kirjoissa. Hahmot ovat kuvailtu aivan erilaisiksi ja juoni menee erilailla. Ei siis mitään samaa! Paitsi nimi. :D

Kuvat täältä, täältä, täältä & täältä
Grey's Anatomy - Greyn Anatomia
Kun Greyn Anatomia alkoi tulla tv:stä joskus vuosia sitten, tapitin ensimmäisen kauden hyvinkin tarkkaan. Sen jälkeen se vain jotenkin unohtui, kunnes löysin sen uudelleen viime syksynä. And I'm in love! Jos vain päätä riittäisi, alkaisin lukemaan itseni kirurgiksi ja tekisin niin vain ja ainoastaan kyseisen sarjan takia. ;)

Kuvat täältä, täältä, täältä & täältä.
Client List
Draamasarja, jossa on hieman erinlainen juoni kuin yleensä. Tuntuu, että sarjat pyörii nykyään samojen aiheiden ympärillä kuten esimerkiksi vampyyrien, joten tällainen uudenlainen juoni toimii. Ei ainakaan voi ihan hirveästi arvailla mitä tapahtuu seuraavaksi. Sarjassahan on vielä sopiva yksi nainen kaksi miestä -kuvio, joka tuntuu yleensä uppoamaan naiskatsojiin!

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.
Pretty Little Liars - Valehtelevat viettelijät
Gossip Girlin korvaava, mutta ei aivan yhtä hyvä. Sellainen aika perinteinen tyttöjen draama, joka on kivaa viikonloppu katsottavaa. Miinuksena on, että tarina käy välillä ehkä vähän epäuskottava puolella, mutta se saattaa johtua siitä etten ole vielä katsonut tarpeeksi pitkälle, että tietäisin kuka niitä kirjeitä lähettelee.  :)

Nyt on taas perjantai, en kyllä millään haluaisi uskoa. Hauskaa viikonloppua kaikille!

I thought I would write the series that I've recently watched. They are pretty girly and drama, but I like them. Usually when I look at the TV series, I do crafts or evening workout at the same time. I do not like just staring at the screen. I don't consider that it is a bad thing. But now it is Friday again, have a nice weekend everyone! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti