lauantai 4. tammikuuta 2014

Tunnelmia tältä aamulta

Huomenta! Täällä ollaan oltu jo aikaisin hereillä. Niko lähti noin kahdeksalta kisoihin ja minä ajattelin sitten nousta ylös siinä samalla. Eilen palailtiin Tahkolta kotiin ja tietysti Kuopion Ikean kautta! Ehkä tuli vähän muuallakin shoppailtua, mutta mitään en oikeastaan löytänyt. Ikeasta kuitenkin lähti vähän valkoista mukaan ja nappasinkin niistä teille kuvan tänä aamuna. Kehyksen piti tulla meidän sängyn päälle, mutta osoittautuikin siihen liian pieneksi. Pitää siis keksiä sille jotain muuta käyttöä.

Muuten aamulla olen nauttinut rahkaa tuoreilla persikoila ja lukenut joululahjaksi saamaani Hellapoliisin keittokirjaa. Ajattelin tehdä sieltä illalla pastaa Nikolle, kun herralla varmasti on kisojen jälkeen nälkä.

Eilen tilasin kamerajalustan UK:sta, joten tänä vuonna tänne voi jopa tullakin niitä asukuvia. Itselläni on aika iso kynnys pyytää muita kuvaamaan ja sitten kun vihdoin sen kuvaajan saa niin siinä menee tovi kun kokeilee asetuksia sekä katsoo paikan jne. Helpompaa vaan siis ostaa se jalusta ja ottaa itse ne kuvat. Voi olla, että sen jalustan käyttäminenkin on oma prosessi, mutta kokeillaan...

Tänään pitäisi vähän siivota, ilmottautua kursseille, käydä kaupassa sekä kirjastossa, mistä muuten saan vihdoin noutaa odottamani Varjokaupunkien viidennen kirjan: Kadotettujen sielujen kaupunki! :)


Today I woke up early when Niko left to the games. So I have been effective even though it is Saturday morning. Yesterday we came home from Tahko, of course, through Kuopio's Ikea. We bought a few home decor items such like photo frame and drapes. Today I should clean up the house, go to the store and pick the book from the library: City of Lost Souls, The Mortal Instruments (Finally!) :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti