lauantai 11. tammikuuta 2014

Gentle Whispering

Tänne tuli vahingossa tällainen tahaton tauko, mutta olen stressannut ihan hirveästi yhdestä kirjoitelmasta mikä pitää olla sunnuntaina valmiina. Mielestäni en ole ikinä ollut mitenkään erikoinen kirjoittaja ja siksi tuntuukin ettei tekstistä tule millään sellaista kuin haluaisin. Tämä stressaaminen on jo alkanut vaikuttamaan nukkumiseeni niin, että en oikein pysty rauhoittumaan illalla.

Satuin lukemaan jostain naistenlehdestä (ehkä MeNaiset?) gentle whispering-videoista. Ne on siis videoita youtubessa, jossa venäläis-amerikkalainen Maria kuiskailee mikkiin niitä näitä. Kuulostaa hieman oudolta ja itsekin menin katsomaan videoita vain uteliaisuuttani. Mutta kokeiltuani niitä, totesin että ne oikeasti toimii. Hiljainen ja rauhallinen ääni rauhoittaa ja auttaa rentoutumaan illalla. Videoita on paljon ja muista käyttää kuulokkeita, silloin ääni kuuluu oikein. 

Tämä on gentle whispering suosituin video:

Kannattaa kokeilla, vaikka kuulostaakin vähän hassulta! :D

I have been a little stressed out from one essay and it has already affected my sleep. I found on Youtube this relaxing video from gentle whispering and it work! Worth a try although it sounds lightly funny. :D

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti