sunnuntai 5. tammikuuta 2014

I never believed!

En ensikisikään ikinä uskonut meneväni katsomaan Justin Bieberin elokuvaa tai saatika sanonut, että pitäisin siitä! Mottona on ollut tällä viikolla, että pitää kokeilla jotain uutta ja tämä nyt oli sitä uutta. En ole ennen ollut mikään Justin Bieber -vihaaja, enkä toisaalta fanikaan. Nyt katsottuani elokuvan ja vähän kuunneltua musiikkia voisin sanoa, että ihan hyvähän artisti Bieber on. Eikä pahan näköinenkään nykyään! ;) Jos muuten lavashow on Suomessa samanlaista kuin elokuvassa, ostan liput seuraavalle Bieberin keikalle. En enää ihmettele yhtään miksi sitä on kehuttu!

Kuvat ovat eiliseltä, mutta kuvastavat hyvin tätäkin päivää. Kanasalaatti vain vaihtui kanapastaan, muuten onkin ollut samanlaista vetelehtimistä kuin eilen. Kirjojen lukemista, syömistä ja päikkäreitä. Eli suorastaan loistava sunnuntai! :D


Olen muuten katsonut kaikki nuo elokuvat tuossa kuvassa ennenkin, mutta en voinut olla ottamatta niitä mukaan kirjastosta! Kannattaa joskus katsoa. Huomenna onkin vielä lomaa, mutta sitten saisikin jo palata koulun pariin.

I never thought that I would take a look at Justin Bieber's movie and like it. Now after listening to a bit of Bieber's music, I could say that he is pretty good artist. The pictures are from yesterday but also reflects well today: reading, eating and naps. So a perfect Sunday!

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti