torstai 23. tammikuuta 2014

Lankakoppa

 Tulihan se objektiivi vihdoin! Harmi vain ettei nämä kuvat ole kuvattu sillä, vaan ihan kittiobjektiivilla. Kuvat ovat itseasiassa jo kesän lopulta, ne ovat vain jääneet julkaisematta.

Yhdellä kesäreissulla löysin mummolasta tällaisen vanhan kopan, jossa on kuulemma ennen tuotu vastasyntyneitä kotiin sairaalasta tai muusta paikasta, jossa on käyty synnyttämässä. No mummuhan ei tällä kopalla enää mitään tehnyt, joten päätin ottaa sen itselleni lankakopaksi. Se ei ole aivan ehjä, mutta  ei se erityisemmin haittaakkaan kun langat eivät paljon paina.

Koppaa täytyi vähän pestä ja hioa ennen maalausta, mutta muuten pelkällä silauksella lakkaa siitä tuli yllättävän hieno. Harmittaa kun en pysty näyttämään teille koppaa käytössä, sillä juuri nyt se on varastoituna meidän muun asuinirtaimiston kanssa. Nappaan siitä heti kuvan kun vain pystyn!

Pidän vanhojen tavaroiden uusimisesta, mutta uuteen pitää sekoittaa vanhaa eikä vanhaan uutta, ainakin omasta mielestäni. Kauhuni olisikin, jos "mummon mökki" sisustukseen sekoitettaisiin joku ultramoderni kulmasohva tai jalkalamppu. Ei vain toimi. Tällaisilla pienillä tavaroilla on helppo saada vähän jotain vanhaa kotiin, kuitenkin niin että se sopii sisustukseen. :)


In this images is a basket which I renovate in summer. It is from my grandma and a bit broken, but it does not matter because I keep my wools there. So it doesn't need to support much weight. I'm sorry because I don't have a picture of it in use, but it is now in stock and not in actual use. I'll take the picture sometime. :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti