torstai 16. tammikuuta 2014

Avon - Mega effects mascara

Kiinnostuin Avonin Mega effects ripsiväristä luettuani useammasta kuin yhdestä lehdestä siitä positiivisen arvostelun. Kyseessä on vielä vain noin 10€ ripsiväri! Kuitenkin jouduin etsimään sitä kaupasta jos toisestakin, kun ei sitä tuntunut olevan missään. Pakko mainita, että eniten petyin Tampereen Stockmannin kosmetiikkamyyjiin, koska kysyessäni olisiko heillä Avonin ripsivärejä, sain vastaukseksi, että "ei ja oletko varma, että Avon on edes tuotemerkki?" Okei! Se on toki hienoa, että osaatte hommanne. Minusta ainakin kosmetiikkamyyjien pitäisi tietää, että Avon on aika iso brändi, vaikka sitä ei kyseisessä kaupassa myytäisikään. Jätin koko ripsarin etsimisen loppujen lopuksi sikseen kun tuote oli kerran niin hankala saada käsiin.

Ilokseni Niko oli tuossa netistä tilatessaan klikannut tämän ripsivärin ostoskoriin minulle lahjaksi. Ei voi muuta sanoa kuin pisteet kotiin! 

Näin parin päivän kokeilulla voin todeta, että paras ripsiväri mikä minulla on ikinä ollut! Olen käyttänyt niin Diorin, Kanebon kuin ihan Lorealin ja Rimmelin ripsareita. Kaikki sotkee tai jos ei sotke (Kanebo) niin ei ne edes näytä miltään. Nyt näyttää ja pysyy! Itse joudun piilareiden takia laittamaan silmätippoja milloin missäkin välissä eikä silloinkaan tämä tuote levinnyt silmieni alle. Ripsari on kestänyt myös silmien hieromisen ja päiväunet! Tuote ei kuitenkaan ole vedenkestävä, joten pois peseminen onnistuu helposti eikä rasita silmiä. Ainoa miinus on ehkä juuri tuo levittäminen kun harja on hieman erikoinen, mutta luulen että siihen pitää vain tottua. Aika harva on käyttänyt tuon mallista harjaa ja tuskin kukaan voi sanoa sitä heti helppokäyttöiseksi.

Ihana kuva rullat päässä! Perusaamu :D


Niko bought Avon's Mega effects mascara for me as a gift. I like it a lot! It does not mess up and feel comfortable on lashes. Although I have used Dior's, Kanebo's as well as Loreal's and Rimmel's mascara, none of them has not been and looked so good as this. This is the best mascara I have ever tried! The downside is that finding the mascara is really difficult. Luckily, there is a super boyfriend who can find anything for you! 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti