tiistai 9. lokakuuta 2012

Transformers: Revenge of the Fallen

Sunnuntaina tuli katottu neloselta Transformers-leffa ja yllätyin kyl positiivisesti sen laadusta. :) Ei paljon mielenkiinto herpaantunu leffan aikana ja juonikin toimi. Tosin muutamas kohdas oli vähän turhanki lipevää, mutta se oli vain hetkellistä. Olin sattumoisin viel kattonu viikkoa aikasemmin sen ekan Transformer-leffan, joka ei mielestäni kyllä ollut näin hyvä kuin tämä, mutta siltikin ihan sopivaa sunnuntai-illan viihdettä.

Kakkos leffan jälkeen tulikin sitten hinku nähdä vielä se uusin leffa: Transformers: Dark of the Moon. Joten kävin lainaamassa se maanantai-iltana. :D Ja ei sekään paha ollut! Ei mun mielestä tosin voittanu kakkosta, johtuen varmaan siitä, että alku ei oikein auennu mulle kunnolla, mut loppu kyl oli hyvä eli jäi toisaalta positiivinen mielikuva leffasta. :)


Ekan leffan traileri:




Kakkos leffan traileri ja vähän kuvia:

 










Kolmos leffan traileri ja muutama kuva:





Videot youtube.com & Kuvat google.fi

Sunday, I looked at the movie "Transformers: Revenge of the Fallen" and I got interested in it so that I borrowed the next movie "Transformers: Dark of the Moon". I think second movie was better than the third. Have you seen the films? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti