maanantai 22. lokakuuta 2012

Hiljaisuutta ilmassa

Anteeksi, kun olen ollut poissa näin kauan. On ollut niin paljon tenttejä ja muita juttuja, ettei ole yksinkertaisesti ollut aikaa kirjoittaa tänne. Paitsi, silloin kun olen tänne kerennyt olen parantanut blogini ulkoasua mieleiseeni suuntaan, joka alkaa nyt näyttämään jo vähän läheisemmin siltä mitä alunperin halusinkin. Tosin se saattaa vielä muuttua hieman, sillä en ihan vielä ole täysin tyytyväinen. ;)

Viime torstaina vietimme erityistä päivää ja sainkin N lahjaksi tällaisen korusetin:



Se on kyllä vaarallista mennä sanomaan, ettei ole ikinä saanut mitään sydänkorua. Saa heti kolmen osan setissä. <3


Itse ostin hänelle sen Niken+ sensorin, siihen iPhone juoksu juttuun. Ja ainakin, luulen että hän piti siitä. Uutta motivaatiota juoksulenkille. :)

Torstai meni silti aika arkisissa merkeissä, sillä itsellänihän oli tentti perjantaina. Tosin tentin jälkeen lähdimme Seinäjoelle, jossa kävimme katsomassa Billy Talentin keikan. Itse en kuuntele sitä mitenkään paljon, mutta N:lle se oli tärkeä, joten lähdin mukaan. Mutta keikka ylitti kuitenkin odotukseni, sillä bändi osasi todellakin ottaa yleisön haltuun. :)

Yksi asia minun on paljastettava itsestäni, sillä olen todellinen "suunnittelija-hössö". En tarkoita, että suunnittelen esimerkiksi lomanikin minuuttiaikataulun mukaan, vaan yleensä suunnittelen mitä milloinkin voisi tehdä ja mikä olisi kivaa. Ja suurinosa tästä suunnittelusta on siis haaveilua. Sillä kaikkea ei aina kerkeä tai pysty totetuttamaan. Mutta tämän viikonlopun suunnittelut/haaveilut liittyivät kuitenkin hieman arkisimpiin asioihin kuin prinsessalinnaan ja puoleen valtakuntaan. 

Sillä yksi lempisuunnittelu aiheistani on joulun suunnittelu. En ole mikään "Jouluttaja", mutta tykkään kuitenkin suunnitella joululahjat hyvissä ajoin ja tehdä kaikki asiat ennen joululomaa, että lomalla saa vain olla eikä tarvi murehtia mistään. :)

Joten inspiroiduin näistä, mitä olemme äitini kanssa keräilleet: 






Tänä vuonna tosin joulu jää täällä Suomessa lyhyeksi ja tuskimpa sitä siinä vauhdin huumassa jaksaa muutenkaan kovin pitkään juhlia. ;) 







Pian teen teille postauksen tai postauksia meidän tulevasta keväästä. En ole vielä viitsinyt täällä sitä jakaa, sillä emme ole ehtineet kaikille tutuille sitä kertomaan. Mutta nyt aikalailla alkaisi olla lähipiirillä tietoa ja siten voin sen kertoa myös teille. Kevään tapahtumat on juuri yksi suuri syy tämän blogin aloittamiselle. Tämä syksy on vain hyvää harjoitusta saada teksti kulkemaan ja blogin ulkoasu oikeaan malliinsa. :)

Hey guys! I'm sorry that I have been away for so long. There have been so many exams so I have not had the time to simply write anything. I spent a special day with  N last Thursday and I got from N that jewelry set as a gift. Also during the weekend I was daydreaming about Christmas already, although now is October...yep October. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti