keskiviikko 17. lokakuuta 2012

New Year's Eve


Meillä oli N:n kanssa taas sunnuntaina leffa-ilta ja vuoros oli mun pyytämä New Year's Eve. Lähinnä siksi, että se jäi viime talvena katsomatta ja silloin se jäi aikalailla harmittamaan.




Ja pakko ihan ensimmäisenä sanoo, että voiko yhtään enempää tunkee tunnettuja näyttelijöitä yhteen leffaan?! Siis c'moon, ei ees "vilahdus"-rooleissa ollu sellasia, joita en olis ennen nähny tai en tietäs missä ohjelmas tai leffassa ne on ollu. Näin muutamia näyttelijöitä mainitakseni: Halle Berry, Jessica Biel, Zac Efron, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Robert De Niro, Josh Duhamel, Sarah Jessica Parker sekä Hilary Swank. 




Leffa oli mielestäni aika hyvä, en tosin odottanutkaan siltä mitään muuta kuin tyttöhömppäleffaa, mutta se täytti ne odotukset täydellisesti! Eli, jos sitä kaipaa niin tässä yks hyvä vaihtoehto. Jos on katsonut leffan Valentain's Day niin aika saman tyyppinen leffa nyt kyseessä eli jos sitä hömppää kaipaa niin kumpi vaan noista käy.  




Rakastan tota popparimukia! toin sen  Disneylandista vuosi sitten.





Itselleni tämä leffa sopi mainiosti kun ulkona oli kylmä ja sai murun kainalossa katsoa leffaa. <3


Sunday evening we watched movie called "New Year's Eve". And I first have to say that how many well-known actors can be acting in one movie?!  For example: Robert De Niro, Josh Duhamel, Sarah Jessica Parker and Hilary Swank. But in summary the movie was a good movie for girls. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti