maanantai 15. lokakuuta 2012

Takku teezer

Mulla on ollut täällä varsinainen joulu tänään. Kun pääsin päivällä kotiin posti oli muistanu mua jopa 4 paketilla! N oli sopivasti hakenu aamulla jo 3 pakettia, niin jouduin vaan yhden noutamaan itse. <3 Yksi paketti oli Iso-Britanniasta ja se oli kauan odotettu Tangle teezer (N nimeämä takku teezeri :D). Kaikki on kehunu sitä ihan mielettömästi ja pitihän munki sitten kokeilla. Ja siskon! Tilasin tosiaan molemmille, sisko halusi ton Golden Goddess ja ite otin ton Feline Groovy:n. Molemmat pääty Compact Styler:iin, koska siinä on tuo kätevä suojus noille piikeille. En oo ehtiny paljon vielä kokeileen, mutta nopeesti ku harjasin niin tuntu hyvältä ja poisti kyl kaiken sähköisyyden hiuksista! Sähkösyys on ainakin mulla iso ongelma, näin kun ilma kylmenee. Joten oon kyl jo nyt tyytyväinen, vaikka ei selvittäiskään takkuja salaman nopeesti. :D Mut lupaan kyllä kertoo tosta lisää kun se on ollu hetken in action. 






Viikonlopustakin selvittiin ja siitä on tulos ihan pian postaus, kunhan vaan tästä kotiudun ja saan kaikki romut takasi kaappiin ja siivottua. Puhumattakaan, että kaikki kouluhommat taas rästis ku vietti niin pitkän vkl. Mutta tällaset paketit sitten kyllä piristää! Toisissa paketeissa tuli piilareita ja piilarinesteitä sekä H&M:kin lähetti jotain. Siitä postaan kans kun vaan ehdin sekä hullujen päivien ostoksista. Eksyin siis Stockmannille kuitenkin. :D





Nyt sit taas ahertamaan. Mites teidän viikonloppu meni? :)


 I received Tangle Teezer Compact Styler a mail today. I have not had time to try it, but I will tell more when it has been a while in use.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti