lauantai 6. lokakuuta 2012

At First Cameras


Ajattelin aloittaa esittelemällä kamerani, joiden kuvilla tämä blogi kuvittuu. :)

Ensimmäinen saamani kamera on itse asiassa syntymäpäivälahja, se on Canon EOS 1000D, saatu 2009 ja toimii vieläkin kuin unelma. Oon ollu tosi tyytyväinen noihin objektiiveihinkin kun en mikään ammattilainen oo niin noi sopii mulle hyvin. :)

Objektiivit: 
pienempi: 18-55mm
isompi: 75-300mm


Canon EOS 1000D


Seuraava kamerani on söpö Nikon ja se on erittäin hyvä hämäräkuvaukseen. Ostin sen noin vuosi sitten ja olen ollut super tyytyväinen! Ja plussana on vielä pieni koko niin sen saa baarinkin mukaan, ihme kyllä pysynyt ehjänä... ;)



Nikon Coolpix S8100
Ja viimeisenä uusin ostokseni, muutaman viikon vanha itse asiassa. :D Olympuksen iskun- ja vedenkestävä kamera, jota en ole ehtinyt edes paljon kokeilla. Ja vedessä sitä ei ole vielä kokeiltu ollenkaan. Mutta kyllä sitä tullaan varmasti siellä vielä käyttämään! ;) Ja kuvia saamaan tänne blogin puolelle.




Olympus TG-820 
Kaikkiin olen ollut tyytyväinen, Olympuksesta en vielä voi sanoa pitkän ajan käytöstä mitään, sillä se on itselleni niin uusi. Luulen kuitenkin näillä kokeiluilla, että tulen olemaan tyttyväinen. Kuvan laatu on ollut päiväsaikaan todella hyvä. Mutta tänne tulee tulevaisuudessa varmasti kuvia, jotka on otettu sillä, joten sittenpä näette. Olympus ja Nikon sisältää vielä Full HD-videokuvauksen, joten joskus voisin sitten videoitakin postata. Jos kehtaa. :D

Mut nyt tekemään läksyjä, jokka on taas (SURPRISE) jäänyt viikonlopulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti