keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Paketti

Eli se H&M paketti:



Sain muutama viikko sitten oikein luvan kanssa ostaa meille pyyhkeitä, joten halusin tietenkin ostaa sitten koko setin. Ensiksi meinasin hakee tosta lähiliikkeestä Lexingtonilta setin, mutta pienten laskelmieni jälkeen totesin, että nyt tämän laajuinen ostos ei sovi opiskelijan budjettiin. :D 


Kuvasta puuttuu yksi keskikokoinen pyyhe kun herra X otti sen suoraan paketista käyttöön. :)

Menin sit H&M sivuille ja sieltä löyty mun mielestä enemmän kuin halpoja pyyhkeitä. Mulla on jo ennestään yksi pari H&M käsipyyhkeitä ja ne eivät kyllä ole mitenkään näyttäny kulumisen merkkejä vuoden käytön jälkeen, vaikka noin joka kk olen niitä pessyt. Eihän ne tietysti ole mitään Finlayson-laatua tai paksuutta, mutta ihan hyviä ne ovat meillä ainakin ollut. :) 




Pakko kyllä sanoo, että tutullani on Hemtexin mustat käsipyyhkeet ja ne eivät ainakaan ole laadukkaita. Niistä lähtee sellaista pientä nukkaa, joten jos naaman kuivaan pyyhkeellä aamulla on koko naama sellaista nukkaa täynnä. Kiva! :D Joten en suosittele.

Pähkäilin myös Finlaysonin pyyhkeiden kanssa, mutta sieltä ei löytyny mitään sopivaa mallia+väriä, johon olisin halunnu sijoittaa pitemmäksi aikaa, joten nämä olivat tosi sopiva kompromissi. ;) 

Plus mulle tuli vielä samassa paketissa tällainen suihkuverho. Tuo vähän vaihtelua kylppäriin. 

H&M

Mitäs mieltä te olette H&M pyyhkeinen laadusta? :)


Here is what I ordered from H&M a few weeks ago. Originally, I was going to buy the Lexington towels but their high price did not suit for the student. What do you think about the quality of H&M towels? Because the price was not bad. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti